- Adım
- cengiz
- Cihazım
- android
- Konular
- 8
inceledim sonuç bulamadım ne yapmam ggerekirYardım - mi redmi 5 plus giriş ekranında kalıyor
mi redmi 5 plus giriş ekranında kalıyor açılmıyor altta unlocked yazıyor recovery menüde açılmıyor cihaz çin versiyon ne yapabilirim?forum.miuiturkiye.net
Tek konudan devam edin ve forumu kullanmaya devam etmek istiyorsanız tek bir konu açın, aynı problemlerle ilgili sürekli konu açıyorsunuz. Bu, bu problemle ilgili 2.konunuz diğer konularınıza baktığımda ise cihaza rom yükleyememişsiniz ve 4 farklı konu açmışsınız. Teknik servisseniz gerçekten araştırarak forumu inceleyerek çözümü bulabilirsiniz diye düşünüyorum...
Kurallar
Forumu kullanmadan önce bu şartları ve kuralları kabul etmeniz gerekir.forum.miuiturkiye.net
Cihaz unlocked ise MiFlash ile rom atabilirsiniz ama bunu önermiyorum çünkü IMEI'ler nasıl kayıtlı bilmiyorum. TWRP yükleyip Wipe işlemirini yapın ve yeni bir rom flashlayın.inceledim sonuç bulamadım ne yapmam ggerekir
mi flash yaptım rom yüklenmiyor cihazda recovery menu açılmıyorCihaz unlocked ise MiFlash ile rom atabilirsiniz ama bunu önermiyorum çünkü IMEI'ler nasıl kayıtlı bilmiyorum. TWRP yükleyip Wipe işlemirini yapın ve yeni bir rom flashlayın.
Tamam o halde fastboot'a geçip TWRP atın forumda rehberler mevcut.mi flash yaptım rom yüklenmiyor cihazda recovery menu açılmıyor