- Adım
- Mert Tuğrul
- Cihazım
- İphone 6s
- Konular
- 1
Öncelikle iyi günler foruma yeni katıldım bugün aldığım powerbank dolayısıyla. 2 gün önce sipariş ettiğim Mi powerbank 10000mah versyon 2 bugün elime geçti. Kutu açılımını yaptım, barkodun altındaki şifreyi mi'nin sitesinden kontrol ettim ve ürün orjinal hiç bir problem yok zaten güvenilir bir yerden sipariş etmiştim. Öncelikle power tuşuna bastığımda tüm ışıklar yanıp son iki ışığa kadar teker teker sönüyorlardı, bende hiç kullanmadan direk iphone 6s orjinal şarj aletimle sarj etmeye başladım, yaklaşık 5 saat kaldıktan sonra çıkardım. Bu arada cihaz sarjdayken tüm ışıklar yanıp sönüyordu sürekli, cihazı sarjdan çıkarıp telefonuma taktıktan sonra power tuşuna bastım yine tüm ışıklar yandı ve şarj etmeye başladı fakat 2 saniye sonra son iki ışık kalıncaya kadar teker teker ışıklar söndü ve ardından iki ışık da yanıp söndü ve ikisi birden gitti ve telefonumu şarj etmeyi bıraktı, tekrar power tuşuna bastığımda da aynı şey oldu. Burda yanlış yaptığım nokta nedir? Ve şarj olurken tüm ışıkların yanıp sönmesi normal midir? Şimdiden teşekkürler.