Yardım Mi PC Suite yedeklemeyi başka telefona yükleyemiyorum.

midfielder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 8 telefonumu Mi Suite programı ile PC' ye yedeklemiştim. Ancak 3 hafta önce bir hırsızlık vakası yaşadım telefonumu çaldılar. Redmi Note 10 pro satın aldım. Note 8 in yedeğini Note 10 proya aktarmak istedim ancak yapamadım. İçindeki not klasörü çok önemli benim için. Mi Suite yedekleme klasörüne baktığımda (com.miui.notes).bak adlı bir dosya oluşturmuş uygulama. Bunu bir şekilde Note 10 proya aktarma şansım olmuyorsa da notlara ulaşma şansım var mıdır? Teşekkür ederim.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Redmi Note 8 telefonumu Mi Suite programı ile PC' ye yedeklemiştim. Ancak 3 hafta önce bir hırsızlık vakası yaşadım telefonumu çaldılar. Redmi Note 10 pro satın aldım. Note 8 in yedeğini Note 10 proya aktarmak istedim ancak yapamadım. İçindeki not klasörü çok önemli benim için. Mi Suite yedekleme klasörüne baktığımda (com.miui.notes).bak adlı bir dosya oluşturmuş uygulama. Bunu bir şekilde Note 10 proya aktarma şansım olmuyorsa da notlara ulaşma şansım var mıdır? Teşekkür ederim.
mi cloud yedeklemesinde notlar yedeklemesi açıksa eğer yeni telefona aynı mi hesabıyla giriş yapıp senkronizasyonu açınca tüm notlar geri gelir

Oyla:

midfielder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi cloud yedeklemesinde notlar yedeklemesi açıksa eğer yeni telefona aynı mi hesabıyla giriş yapıp senkronizasyonu açınca tüm notlar geri gelir
Maalesef hocam kapalıydı cloud. Başka bir çaresi yok mudur acaba. Klasörde yedek var ancak Note 8 yedeği var. Note 10 pro için backup yaptığımda görünmüyor. Acaba farklı bir Note 8 telefon bulsam notlara ulaşmak için o yedeği telefona yükleyebilir miyim? Merak ettiğim yapılan yedekleme çalınan telefona özel miydi?

Oyla:
Üst Alt