Yardım Mi PC Suite Telefonu Görmüyor

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Merhaba, mi5 kullanıcısıyım indirme yaparken maks. 500 kb civarı olduğundan sıkıntı yaşıyorum forumda verilen hız sınırlaması kaldırma dosyasını recovery yapmak istiyorum. Recovery moduna almaya çalıştığımda aşağıda resmini vereceğim şekilde kalıyor ilerlemiyor. PC Suite programı ile bağlamam gerektiğini düşündüm fakat program da telefonu görmüyor hiçbir şekilde bilgisayarda telefon görünüyor sıkıntı yok ama uygulama görmüyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba.?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Merhaba, mi5 kullanıcısıyım indirme yaparken maks. 500 kb civarı olduğundan sıkıntı yaşıyorum forumda verilen hız sınırlaması kaldırma dosyasını recovery yapmak istiyorum. Recovery moduna almaya çalıştığımda aşağıda resmini vereceğim şekilde kalıyor ilerlemiyor. PC Suite programı ile bağlamam gerektiğini düşündüm fakat program da telefonu görmüyor hiçbir şekilde bilgisayarda telefon görünüyor sıkıntı yok ama uygulama görmüyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba.?
Twrp yuklemek istiyorsunuz sanirim mi 5 konusunda flash tool var indirin .bat dosyasini calistirin 1 e basin ...

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yuklemek istiyorsunuz sanirim mi 5 konusunda flash tool var indirin .bat dosyasini calistirin 1 e basin ...
Bu resimdekini denemek istiyorum .zip dosyasını recovery üzerinden flashlamamız gerektiğini söylüyorlar anladığım kadarıyla fakat ben recovery ekranına gelemiyorum yukarıda resmini attığım ekranda kalıyor.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

PC Suite Son Çıkan Telefonları Görmüyor. Firmanın Güncelleme Yapması Gereklidir ;)

Oyla:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Konu başlıklarının tamamen büyük harf ile yazılması yasaktır. Lütfen daha dikkat edelim

İyi forumlar...

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Peki mi5 gibi telefonlara nasıl recovery yapılıyor o zaman yukarıdaki resimdeki gibi telefonun kalması normal mi ?

Normal Recovery Artık Yok. Twrp veya CWM Recovery Yüklemeniz Gerekiyor. Mi5 Konusunda TWRP Yükleme Konusundaki Gibi ;)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt