Çözüldü Mi Pc Suite Cihazımı Görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknokolik71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Can
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
3
Herkese iyi günler. Mi5s 4/128 sahibiyim ve cihazımda MIUI Global 8.0 | Karaklı 8.0.3.0(MAGMIDI) sürümü mevcut. Usb hata ayıklama modu da açık halde ve twrp ile root işlemleri de yapılmış haldedir. Mi Pc Suite ' e ne zaman bağlanmak istesem program ya cihazımı görmüyor ya da cihazınızı güncellemeniz gerekmektedir gibisinden bir yazı alıyorum. Güncelleyiciden kontrol ettiğimde ise herhangi bir güncellemenin olmadığı yazıyor. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Herkese iyi günler. Mi5s 4/128 sahibiyim ve cihazımda MIUI Global 8.0 | Karaklı 8.0.3.0(MAGMIDI) sürümü mevcut. Usb hata ayıklama modu da açık halde ve twrp ile root işlemleri de yapılmış haldedir. Mi Pc Suite ' e ne zaman bağlanmak istesem program ya cihazımı görmüyor ya da cihazınızı güncellemeniz gerekmektedir gibisinden bir yazı alıyorum. Güncelleyiciden kontrol ettiğimde ise herhangi bir güncellemenin olmadığı yazıyor. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim?

Merhabalar,
Bununla ilgili daha önceleri birçok konu açıldı. konu açılmadan önce lütfen forumda arama yapınız.

Cevap: Yeni Cihazları Görmüyor. Programın resmi yapımcılar tarafından güncellenmesi gerekiyor.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt