- Adım
- BARBAROS
- Cihazım
- Mİ PAD 4 64 GB
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- mi pad 4 64 gb
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba ,
Forumu araştırdım ancak mi pad 4 ile ilgili birşey bulamadım.
Mi pad 4 64 gb tabletim var. Oyunlarda yüksek performans için root atmaya çalışırken kendimi twrp yüklerken buldum. Sonrası ise cihaz siyah ekrana geçti. Cihaz çalışıyor ( usb kablosu ile pcye bagladıgımda baglantı sesi alabiliyorum ) . Ancak ne fast boot nede twrp ekranı acılmıyor cıhaz kapanmıyor bile. Orjinal stock rom yüklemem gerektiği ile ilgili bir kaç bilgiye ulaştım. Ancak bu işlerde baya acemiyim hangi cesaretle bu işe kalkıştığımı bile bilmiyorum
. Pubg sevdası buralara kadar getirdi bizi diyebilirim. Acemi ile uğraşacak vakti ve enerjisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim
.
Hayırlı Ramazanlar
İyi günler.
Forumu araştırdım ancak mi pad 4 ile ilgili birşey bulamadım.
Mi pad 4 64 gb tabletim var. Oyunlarda yüksek performans için root atmaya çalışırken kendimi twrp yüklerken buldum. Sonrası ise cihaz siyah ekrana geçti. Cihaz çalışıyor ( usb kablosu ile pcye bagladıgımda baglantı sesi alabiliyorum ) . Ancak ne fast boot nede twrp ekranı acılmıyor cıhaz kapanmıyor bile. Orjinal stock rom yüklemem gerektiği ile ilgili bir kaç bilgiye ulaştım. Ancak bu işlerde baya acemiyim hangi cesaretle bu işe kalkıştığımı bile bilmiyorum
Hayırlı Ramazanlar
İyi günler.