Yardım Mi pad 4 root

Cengizhan07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Tablet mi pad4
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.1
Telefon Modeli
Mi pad 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
S. A oncelikle herkese hayırlı aksamlar ve hayırlı ramazanlar. Mi pad 4 tabletim var buna sizce magisk le root atsam olurmu Bi arkadas senin supersu destekler magisk desteklemez dedi ama supersu desteğini cekmis diye duydum magiski bazi programlar root attığını fark etmiyor diye biliyorum dogruysa sayet sizinde gorusleriniz neticesinde magisk ile root atayim mi onerilerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
S. A oncelikle herkese hayırlı aksamlar ve hayırlı ramazanlar. Mi pad 4 tabletim var buna sizce magisk le root atsam olurmu Bi arkadas senin supersu destekler magisk desteklemez dedi ama supersu desteğini cekmis diye duydum magiski bazi programlar root attığını fark etmiyor diye biliyorum dogruysa sayet sizinde gorusleriniz neticesinde magisk ile root atayim mi onerilerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum.
tabletin android sürümü ne eğer 4.0 ve altı ise magisk desteklemez 5.0 üstü ise magisk destekler magisk rootu uygulamalardan gizlemek için magisk hide var yani rootuu gizliyor

Oyla:

Cengizhan07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Tablet mi pad4
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabletin android sürümü ne eğer 4.0 ve altı ise magisk desteklemez 5.0 üstü ise magisk destekler magisk rootu uygulamalardan gizlemek için magisk hide var yani rootuu gizliyor
Android sürüm 8.1 magisk kullanayım mı cunku tablet hic anlamıyorum:)

Oyla:

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Android sürüm 8.1 magisk kullanayım mı cunku tablet hic anlamıyorum:)
rootu ne icin kullanaacakssiniz bu cok onemli mesela ben custom rom kurarim ama root kullanmam önerir misiniz deersenizöneririm kurun

Oyla:
Üst Alt