Yardım Mi Pad 3 konusu neden yok

tosunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosunkaya
Cihazım
Samsung S10
Konular
4
Merhaba mi pad 3 hakkında sorularım ve sorunlarım var. bu tablete sahip olan yok mu? forumu bile yok. adminler açabilirler mi? grafik sorunu var nasıl çözebiliriz. pubg, gta sa falan piksel piksel oluyor açılmıyor.

her romu denedim. şu an mi globe yüklü. miui forumda da sorun yaşayan çok.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Konu başlığının ve mesaj içeriğinin tamamının büyük harflerle yazılması forum kurallarımız gereği uygun değildir. Başlık yeniden düzenlenmiştir. Keyifli forumlar.

- Gözden kaçmış olabilir. HiddeNKinG ve cantara hocam forum sorununu çözecektir.

Oyla:

tosunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosunkaya
Cihazım
Samsung S10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanıt için teşeklürler fakat zerre alakası yok. Clash of clans, clash royale, the sims gibi oyunlar sorunsuz çalılırken (zaten bu oyunlar tüm cihazlarda çalışıyor)

3d renderli oyunlarda problem oluyor. Gta oyunları %45 sıklıkla piksel piksel oluyor ekran. Pubg giriş yapınca piksel piksel oluyor hiç oynanmıyor. Uyumlulukla alakası yok. Bir sorun var. En.miui forumda herkes sorun yaşıyor ve çözüm bulunmadı 1 yıldır. Xiaomi de el atmıyor. Zaten ipad ile davalık oldu üretimi durdurdular mi padleri.

Bu tablete sahip olan var mı tanıdığınız. bir de mi pad 3 için forum açabilir misiniz? 1 dk sürmez.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam mi pad3te Mediatek MT8176 işlemci ve PowerVR GX6250 grafik işlemcisi var.pixel pixel olmasının nedeni bu olabilir.enaz bi sd820 olsaydı ve enaz adreno 506 olsaydı sanırım oyunu çok rahat oynardın çünkü bahsettiğin oyunlar üst düzey oyunlar.murat 131 den 200 km/hız ile gitmesini bekleyemezsin.bence buda böyle bişey

Oyla:

tosunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosunkaya
Cihazım
Samsung S10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi pad3te Mediatek MT8176 işlemci ve PowerVR GX6250 grafik işlemcisi var.pixel pixel olmasının nedeni bu olabilir.enaz bi sd820 olsaydı ve enaz adreno 506 olsaydı sanırım oyunu çok rahat oynardın çünkü bahsettiğin oyunlar üst düzey oyunlar.murat 131 den 200 km/hız ile gitmesini bekleyemezsin.bence buda böyle bişey

O kadar da değil. Dandik bi tablet değil ki? Pubg güncellemesi sonrası yüksek grafiklerde sorunsuz oynanıyor artık. Gtalar güncellenöiyor maalesef.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bana göre MiPad 2 ve sonrasında MiPad 3 tam bir fiyasko oldu Xiaomi için. Bende hem 1 hem 2 var. 1'i daha severek kullanıyorum.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt