Yardım mi note9 hardbrick booloop

noithe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
rom yüklü değil
Telefon Modeli
note 9 merlin
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar.note 9 cihaza twrp ile magisk kurmak istedim.twrp sıkıntısız kuruldu ama dosya sistemi şifreli oldugu icin magisk kuramıyordum.forumda wipe data sorunu cozer dediler oyle yaptım.magiski kurdum fakat bootloop a girmeye baslamıstı.yine forumda bakarken orangefox un daha stabil calistigini soylediler.orangefox kurdum. bu sefer fastboot a da girmiyor.BROM modda SP flash tool ile fastboot rom kurmaya çalışıyorum. telefonu libUsb yardımıyla mediatek port olarak goruyor ama bu seferde SP flash tool hata veriyor.yardımcı olur musunuz?

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
merhabalar.note 9 cihaza twrp ile magisk kurmak istedim.twrp sıkıntısız kuruldu ama dosya sistemi şifreli oldugu icin magisk kuramıyordum.forumda wipe data sorunu cozer dediler oyle yaptım.magiski kurdum fakat bootloop a girmeye baslamıstı.yine forumda bakarken orangefox un daha stabil calistigini soylediler.orangefox kurdum. bu sefer fastboot a da girmiyor.BROM modda SP flash tool ile fastboot rom kurmaya çalışıyorum. telefonu libUsb yardımıyla mediatek port olarak goruyor ama bu seferde SP flash tool hata veriyor.yardımcı olur musunuz?
Mi flash tool ile denediniz mi rom yüklemeli

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi flash tool ile denediniz mi rom yüklemeli
mi flash tool fastboot moda geçebilen ve bootloader kilidi açık cihazlara rom yüklemeye izin verir. Brick olmuş mtk cihaza ya da kilidi kapalı mtk +SD cihaza mi flash ile rom yüklenmez.

Oyla:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
mi flash tool fastboot moda geçebilen ve bootloader kilidi açık cihazlara rom yüklemeye izin verir. Brick olmuş mtk cihaza ya da kilidi kapalı mtk +SD cihaza mi flash ile rom yüklenmez.
Peki edl modda mi flash kullanılmıyor mu ben mi yanlışım ?

Oyla:

maminizlen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Resmi 9C
Konular
1
Öncelikle Elimde redmi note9 vardı bende de hardbrick sorunu vardı indir bl kilidini kaldır edl modunda çalışıyor.
sonrasında eng rom indir orada ki scatter dosyasını stock roma at efuse doyasını da aynı şekilde imagese at sp flash tool dan download only kısmınıda firmware upgrade yap ve romu yükle yeniden edl moddan bl kilidini aç telefonu açmadan fastboot a geç vbmetayı disable olarak flashla sonra tel sorunsuz başlar

not:Stock romu 12.5.4 global sürümü indir

Oyla:
Üst Alt