Yardım Mi note3 vs mi max2 hangisi ?

tumo192

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
6s plus
Konular
1
iphone 6s plus kullaniyorum telefondan cok memnunum ama batarya konusunda 1.5 gunu ancak cikartiyor. Satip bu iki telefondan birini almak istiyorum. Fakat kararsiz kaldim. Sarji uzun gitsin, kulaklik mp3 kalitesi iyi olsun ve sosyal medyayi rahatca kullanabileyim yeterli.

Mi note3 un batarya bilgilerine ulasamadim. Sarji ne kadar gidiyor ? Hangisini tercih edeyim ?

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi note 3 hocam kesinlikle tavsiye ederim, 6s Plus ile 1.5 gün kullanıyorsanız mi note 3 il en az 2 gün kullanırsınız bence. Tabi illa batarya diyorsanız max 2 sizi 3-4 gün götürebilir

Oyla:

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Bende uzun seneler iphone kullandım ve 1 ay kadar önce mi note 3 aldım, çok severek kullandım (özellikle custom romdan sonra) fakat ekranı bana göre iphone 5s den sonra büyük geldi onu kardeşime verdim mi 6 aldım, bundan da memnunun fakat çok ağır bir zaman sonra bilekler ağrıyor. mi max 2 kullanmadım ama bu saydığım telefonlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum benim sınır 2000tl olduğu için araştırmadım. Note 3 bataryası 3500 mAh.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İlginç bir soru bence araya Mi6yi da ekleyin o zaman.

Öncelik Batarya ise Mi Max 2 tek seçenek, bunların arasında.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Mi not 3 ile Mi Max 2 arası olan(boyut olarak) Redmi 5 Plus alın bence

Oyla:

erturk82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türker
Cihazım
mi note 3
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
0
iphone 6s plus kullaniyorum telefondan cok memnunum ama batarya konusunda 1.5 gunu ancak cikartiyor. Satip bu iki telefondan birini almak istiyorum. Fakat kararsiz kaldim. Sarji uzun gitsin, kulaklik mp3 kalitesi iyi olsun ve sosyal medyayi rahatca kullanabileyim yeterli.

Mi note3 un batarya bilgilerine ulasamadim. Sarji ne kadar gidiyor ? Hangisini tercih edeyim ?
Dostum sadece batarya odakli dusunuyorsan birşey diyemem ama note 3 daha iyi bir cihaz ben de senin gibi mi max dusunuyordum almaya gittigimde boyut olarak kullanimi zor gelecegini dusundum ve note 3 aldim. Sende gidip bir incele öyle karar ver cunku 6,4 inc bir tlf gercektn iri duruyor ve pantolon da tasima sikinti olabilir tabi bu benim dusuncem,begenerek kullanan arkadaslara saygim sonsuz.

Oyla:
Üst Alt