Soru Mi note3 iade

Yasin3325

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
24
Mi note 3 telimi servise vermeden tuketici haklari yolundan iade etmek istiyorum 6 ay gecti aldim telefon sag ust koseye yakin bolgede daire sekilde. Sararma var resim atsam gorunmez ic panelden tuketici haklari servise vermeden iade edebilirsiniz para yada baska model almak icin uzerine para koyup alabilirsiniz diyor bana servisle ugrasmak istemiyorum Bende tuketici haklarda iade etmek parani alabilirsiniz sizlerde ole sey yapan oldumu

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam servise verirsiniz servis bir işlem yapmaz ise ancak o zaman tüketici hakları başvursu yapabilirsiniz.

Sonuçta ürününüz garantili ve siz hiç birşey yapmadan oluşan hatadan dolayı iade talep ediyorsunuz bunu ne servis nede firma kabul edecektir.

Servis verseniz muhtemelen ücretsiz onarım yapacaklardır cihazda farklı sorun yoksa

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Zenfone 5 te sol üst köşede sararma olmuştu. Garantinin bitmesine 1 ay kala verdim. Bir hafta içinde ekran komple değiştirilip teslim edildi. Sizinde aynı şekilde olur muhtemelen.

Oyla:

Yasin3325

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuketici haklarini aradimda aynen servise godnermeden iade edebilirsiniz 6 ay suresi dolunca garinti kapsaminda. Sizin hakkinizdir diyor servise versem 20 gune ancak gelir pekte guvenmiyorum.deltaya migrostan almistim telefonu servise verenlerinki kac gune geldi telefonu

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Tuketici haklarini aradimda aynen servise godnermeden iade edebilirsiniz 6 ay suresi dolunca garinti kapsaminda. Sizin hakkinizdir diyor servise versem 20 gune ancak gelir pekte guvenmiyorum.deltaya migrostan almistim telefonu servise verenlerinki kac gune geldi telefonu
Tüketici haklarına verirseniz de ortalama 6 ayda sonuçlanır.

Oyla:

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21

Kardeşim internette araştır. THH için gerekli belgeler diye. İçerisinde Servis Raporu diye bir şey göreceksin. Herkesin dediğine inanma. Önce servise gitmiş olman lazım. Onlar senin sorununu çözmemiş olsa dahi o servis raporunu almış olman lazım.
Tüketici haklarına verirseniz de ortalama 6 ayda sonuçlanır.

Ayrıca bulunduğunuz ilde ki yoğunluğa bağlı olarak ortalama 4-6 ayda çözülür. Ama direkt böyle bir yol izlemeye çalışırsan daha çok beklersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al hatta resmi de eklemiş olayım
123-png.24531

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Geçenlerde bir forumdaş Samsung servisi övmüştü. Note 8 hayalet ekran sorunu için kullanıcı hatası demişler ve 1500 lira talep etmişler. Fabrikasyon hatası oysa ki. Tüketici hakem heyetinde aylardır uğraşıyor benim arkadaş.

Oyla:

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21
KVK benim Redmi Note 4 cihazıma ölü piksel yok dedi. 4 ay telefonu paşa paşa kullandım ve iade ettim. Oluyor böyle şeyler canım. :)

Oyla:
Üst Alt