Yardım Mi note2 ekran problemi.

rfvcde55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür arısoy
Cihazım
xiaomi mi note2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ekranı açıp bakamıyorum maalesef
Telefon Modeli
xiaomi mi note 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
telefonumun ekranı bazen açılmıyor bazen açılıyor açıldığı zamanlarda renkler birbirine girmiş oluyor yazılar falan okunması çok güç oluyor. Parlaklık kısınca daha rahat okunuyor ama yine de anlaşılması zor. garanti biteli çok oldu.
ekran açıldığı zaman ekteki gibi oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

rfvcde55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür arısoy
Cihazım
xiaomi mi note2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up niyetine.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eklediğiniz fotoğraf pek net görünmüyor fakat bendeki Mi Note 2 de ekran benzer şekilde olunca emekliye ayrıldı...

Telefonunuzu kapatıp ses kısma ve güç tuşlarına basarak fastboot modunda açın. Eğer bu moddayken de ekran aynı şekildeyse ekranın değişmesi gerekir ancak bu cihazın ekranını bulmak hem çok zor hem de ekranları çok pahalı. Eğer ekran gitmiş ise yeni bir telefon bakmanız daha mantıklı olacaktır.

Oyla:

rfvcde55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür arısoy
Cihazım
xiaomi mi note2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklediğiniz fotoğraf pek net görünmüyor fakat bendeki Mi Note 2 de ekran benzer şekilde olunca emekliye ayrıldı...

Telefonunuzu kapatıp ses kısma ve güç tuşlarına basarak fastboot modunda açın. Eğer bu moddayken de ekran aynı şekildeyse ekranın değişmesi gerekir ancak bu cihazın ekranını bulmak hem çok zor hem de ekranları çok pahalı. Eğer ekran gitmiş ise yeni bir telefon bakmanız daha mantıklı olacaktır.
net görünse bile çok kötü zaten webcam ile çekebildim ondan çok kalitesiz oldu :D , telefonu kapatırsam bidaha ekran gelmeyebilir. en azından arayanı açıyorum şuan. ekran türkiyede 900 lira falan. çinde 370 liraya denk geliyor vergi artı kargo ücreti ise 450-500 ü buluyor. ama şuan neden anlamadım türkiyeye teslim yok diyor geçen ay vardı. biraz boş yaptım :D dediğiniz yöntemi gece deneyip sonucu yazarım sağolun.

Oyla:
Üst Alt