Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konuya herkes baksın ve oylasın lütfen arkadaşlar.
Hocam sadece meraktan soruyorum bu global destek verme işi bu kadar zormu ? Sonuçta çinde sadece kendileri yaşamıyor her dilden insan var global destek için Ne tür bi işlem yapılıyor çokmu vakit alıyor ekstra bir ücret mi gidiyor firmadan v.s. teşekkürler...(mi5 kullanıyorum sadece meraktan)Haklıyken haksız duruma düşmek derler ya bu konu da aynı hesap. Belki bana öyle gelmiş olabilir ama bana biraz hesap sorar bir üslup gibi geldi.
Kusura bakılmasın kimse sadece Çin'de sattığı bir cihaza Global rom vermediği için hesap soramaz. Bu cihaz sahiplerinin yapması gereken şey hesap sormak değil, bu cihazlara da Global rom çıkartması için rica etmek olmalıdır.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Her zaman yazdığım gibi, bunu niçin Vestel'e sormuyorsunuz? Burada da Çinli insanlar yaşıyor. Onlar da Çince dil koymuyorlar.Hocam sadece meraktan soruyorum bu global destek verme işi bu kadar zormu ? Sonuçta çinde sadece kendileri yaşamıyor her dilden insan var global destek için Ne tür bi işlem yapılıyor çokmu vakit alıyor ekstra bir ücret mi gidiyor firmadan v.s. teşekkürler...(mi5 kullanıyorum sadece meraktan)![]()
Hocam cevap için teşekkürlerHer zaman yazdığım gibi, bunu niçin Vestel'e sormuyorsunuz? Burada da Çinli insanlar yaşıyor. Onlar da Çince dil koymuyorlar.
Şu anda önce yapmaları gereken şeyleri yapıyorlar. Bir süre sonra işleri yoluna koyduktan sonra niye olmasın? Destek gelmeyecek diye birşey yok. Ama henüz buna vakit ayırmıyorlar o kadar.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk