- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.140
1st Method
1. Go to
2nd Method
Gerekenller:
fastboot driver (Link ekte)
twrp.img -
supersu -
common sense
mi note pro!
1. Yukarıda ki tüm dosyaları indirin SuperSU dosyasını cihaza atın diğer dosyalar PC de kalsın Fastboot ve TWRP
2. Telefonu kapatın Ses Kısma ve Güç tuşuna basarak açın. Fastboot menüye girmiş olacaksınız.
3. Cihazı USB ile PC ye bağlayın.
4. Komut Penceresini açın ve Fastboot dosyasının olduğu konumu gösterin. Benim ki C:/adb bu yüzden ben cd C:/adb yazarak gerekli bölüme girdim.
5. fastboot devices yazarak cihazınızın tanındığını görün.
6. TWRP zip dosyasını dışarı çıkarın. İçinden çıkan .img uzantılı dosyayı fastboot ile aynı yere atın ve adı kolay olsun diye twrp.img yazın.
7. Komut penceresine fastboot boot twrp.img yazın
8. Artık cihazınızda TWRP yüklü artık recovery menüye giderek SuperSu dosyasını yükleyebilirsiniz.
1. Go to
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sitesine gidin ve Developer ROM indirin daha sonra cihazınızın Updater Yani Güncelleme uygulamasını üzerinden yükleyin.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2nd Method
Gerekenller:
fastboot driver (Link ekte)
twrp.img -
supersu -
common sense
mi note pro!
1. Yukarıda ki tüm dosyaları indirin SuperSU dosyasını cihaza atın diğer dosyalar PC de kalsın Fastboot ve TWRP
2. Telefonu kapatın Ses Kısma ve Güç tuşuna basarak açın. Fastboot menüye girmiş olacaksınız.
3. Cihazı USB ile PC ye bağlayın.
4. Komut Penceresini açın ve Fastboot dosyasının olduğu konumu gösterin. Benim ki C:/adb bu yüzden ben cd C:/adb yazarak gerekli bölüme girdim.
5. fastboot devices yazarak cihazınızın tanındığını görün.
6. TWRP zip dosyasını dışarı çıkarın. İçinden çıkan .img uzantılı dosyayı fastboot ile aynı yere atın ve adı kolay olsun diye twrp.img yazın.
7. Komut penceresine fastboot boot twrp.img yazın
8. Artık cihazınızda TWRP yüklü artık recovery menüye giderek SuperSu dosyasını yükleyebilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: