Yardım Mi Note lte 4g rom yüklemede "cannot recive hello packet" hatası

suntalam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
redmi note lte
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
dior_global_images_V9.2.2.0.KHIMIEK_20180122.0000.00_4.4_global_697c18eca4
Telefon Modeli
Mi Note lte 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar

Telefon yetersiz hafıza sebebiyle çöktü. Şimdi tuş kombinasyonlarıyla fastboot yada recovery moda girilmiyor. Hiç tepki yok. Telefonu bilgisayara bağlayınca com portundan qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak görünüyor. Mi flash uygulamasının çeşitli versiyonlarını indirdim, romun değişik versiyonlarını denedim. "C" ye kurdum denedim. Deep flash kablosu yaptım. Flash tuşuna basarken tek ayak üstünde dururken aynı anda sol kulak mememi çektim felan ama yine de "cannot recive hello packet" veya "çok zararlı hata diyor ve rom yüklenmiyor. Yardım edebilecek var mı?

Ekli dosyalar

• çok zararlı hata.JPG
    çok zararlı hata.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 114
  • Receving Hello Packet.JPG
    Receving Hello Packet.JPG
    38,9 KB · Görüntüleme: 111

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Güç tuşuna uzun süreli basarak veya batarya bağlantısını kesip takarakcihazı yeniden başlatın. Muhtemelen tekrar EDL modda başlayacaktır. Başladıktan sonra Mi Flash 64 bit ile yeniden rom atın ancak images klasörünü değil bir üst klasörünü gösterin. Hata alırsanız göstermiş olduğunuz klasörüden ve mi flash'tan birer ekran görüntüsü rica edeceğim.

Oyla:

suntalam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
redmi note lte
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç tuşuna uzun süreli basarak veya batarya bağlantısını kesip takarakcihazı yeniden başlatın. Muhtemelen tekrar EDL modda başlayacaktır. Başladıktan sonra Mi Flash 64 bit ile yeniden rom atın ancak images klasörünü değil bir üst klasörünü gösterin. Hata alırsanız göstermiş olduğunuz klasörüden ve mi flash'tan birer ekran görüntüsü rica edeceğim.

Merhaba

İlginiz için teşekkür ederim.

Telefonun güç tuşuna vehe güç+ses kısma tuşlarına basınca herhangi bir tepki vermiyor. Ama bataryayı söküp taktım. Üst klasörü göstererek flashladım. Ekran görüntüleri bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu klasörü deneme klasörü içerisinden alın ve C sürücüsü kök dizinize kopyalayın.

images klasörünü seçmeyeceksiniz. Browse butonuna tıkladıktan sonra C sürücü altına aldığınız klasörü gösterin.

Oyla:

suntalam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
redmi note lte
Konular
1
Den
Bu klasörü deneme klasörü içerisinden alın ve C sürücüsü kök dizinize kopyalayın.

images klasörünü seçmeyeceksiniz. Browse butonuna tıkladıktan sonra C sürücü altına aldığınız klasörü gösterin.

Deneme klasöründen çıkarıldı "C" ye kaydedildi. i
mages değil klasör gösterildi. Değişen bir şey olmadı.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Olmuş hocam, doğru yapmışsınız :)

Hello packet hatası için ise cihazı yeniden EDL moda almanız gerekli. Telefon bilgisayara bağlıyken güç tuşuna 30 saniye kadar basılı tutun. Aygıt bağlanma sesi geldiğinde tekrar flash yapmayı deneyin. (Eğer aygıt bağlanma sesi gelmezse bataryayı söküp tekrar takmanız veya test point yapmanız gerekir.)

Oyla:

suntalam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
redmi note lte
Konular
1
Olmuş hocam, doğru yapmışsınız :)

Hello packet hatası için ise cihazı yeniden EDL moda almanız gerekli. Telefon bilgisayara bağlıyken güç tuşuna 30 saniye kadar basılı tutun. Aygıt bağlanma sesi geldiğinde tekrar flash yapmayı deneyin. (Eğer aygıt bağlanma sesi gelmezse bataryayı söküp tekrar takmanız veya test point yapmanız gerekir.)

Aygıt bağlanma sesi geldi. Com portundan qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak görünüyor. Bu edl modda demek oluyor sanırım. Tekrar flash yapmayı denedim. Sonuç aynı. "cannot recive hello packet"

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aygıt bağlanma sesi geldi. Com portundan qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak görünüyor. Bu edl modda demek oluyor sanırım. Tekrar flash yapmayı denedim. Sonuç aynı. "cannot recive hello packet"
Evet hocam kapatıp tekrar EDL moda almışsınız da. Normal şartlarda şu an olması gerekiyordu. Dilerseniz Zenex ile iletişime geçip cihazı ona bir gönderin. Şu an yaptıklarınız doğru belki cihazın fark edemediğimiz başka bir sıkıntısı vardır.

Oyla:

suntalam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
redmi note lte
Konular
1
Evet hocam kapatıp tekrar EDL moda almışsınız da. Normal şartlarda şu an olması gerekiyordu. Dilerseniz Zenex ile iletişime geçip cihazı ona bir gönderin. Şu an yaptıklarınız doğru belki cihazın fark edemediğimiz başka bir sıkıntısı vardır.

Peki. Zahmetiniz için çok teşekkürler.

Oyla:

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek