Mi note ibuygou

Sefa YSn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa YSn
Konular
10

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sefa YSn' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar bu mi noteden 1 adet almayi dusunuyorum ozelliklerde 4g lte 3g wcdma yaziyor bu 3g yi destekliyormu?  Yardimci olursaniz sevirim.  Ayrica imei tamiri yapilabilirmi?   http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-note-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-3gb-ram-16gb-rom-57-inches-screen-with-13mp-rear-camera-3000mah-battery-fdd-lte-version-6493.html

Öncelikle nerede yaşadığınızı beirtmemişsiniz. Bu nedenle hangi 3G'den bahsettiğinizi bilemiyoruz. Standart olarak Türkiye'den yazdığınızı varsayıp ülkemiz 3G'sinden bahsediyorsanız evet WDCMA burada çalışır. Ama başka bir ülkede yaşıyorsanız hangisi olduğunu bilmek gerekir. Ülkeler arasında 3G bandları arasında farklılılar görülebiliyor. Çin'de çalışan 3G'lerin burada çalışmaması gibi. 
Beni kuşkuya düşüren şey, eğer Türkiye'de yaşamış olsanız böyle bir mesajı yazmanızın bir anlamı olmayacağı. Türkiye'ye kargo-posta v.b. yöntemlerle getirmenizin yasak olduğunu bilmeniz gerekir. Ayrıca zaten "bana ne, ben şansımı deneyeceğim, param giderse gitsin" diyecek olsanız bile iBuygou göndermez. 

Sefa YSn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa YSn
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkiyedeyim. Turkiyeye yurtdisindan telefon getittiremedigimizi bilmiyordum tesekkurler cevap icin.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sefa YSn' Alıntı:
Turkiyedeyim. Turkiyeye yurtdisindan telefon getittiremedigimizi bilmiyordum tesekkurler cevap icin.
Hocam serbest olsa, burada kimse telefon satın almaz. Herkes yarı fiyatından da ucuza yurtdışından getirir. O zaman bizim zavallı, garip telefon distribütörlerimiz, yerli telefon üreticilerimiz! ne yaparlar?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Üst Alt