Yardım mi note güncelleme proplemi

casio-fx-991

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10
Konular
1
iyi alşamlar sabahleyin 2 yıllk s8imi atıp mi note 10 aldım ve bazı proplemler karşılaştım eger çözülmezse pazartesi telefonu atıp tekrardan samsunga dönecem sıkıntı şu cihaz sıfır hiçbir güncelleme almamış sanırsam son güncellemeyi indirmeye çalışıyor ama çok yavaş ya güncelleme inerken hata çıktı diyor yada çok ama çok yavaş iniyor internetim yavaş bir internet degil bu proplemin nedeni nedir çözümü varmıdır cihaz bilgisi:(mıu sürüm:11,0,30 güvenlik yaması 2019-10-01 indirmeye çalıştıgı mıu v11,0,9,0pfdmıxm)

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Serverden kaynaklıdır o zaman. Başka bi zaman tekrar deneyin. Eğer isterseniz manuel de indirip kurabilirsiniz happy~~

casio-fx-991

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani cihazla ilgili bir proplem yok diyorsunuz. Peki serverlar genellikle yogunmu oluyor ve manuel indirebilecegimi söylediniz güncellemeyi indirebilecegim resmi yada güvenli bir internet sitesi var ise belirtebilirmisiniz? teşekkürler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
yani cihazla ilgili bir proplem yok diyorsunuz. Peki serverlar genellikle yogunmu oluyor ve manuel indirebilecegimi söylediniz güncellemeyi indirebilecegim resmi yada güvenli bir internet sitesi var ise belirtebilirmisiniz? teşekkürler
Aynı siteden Internet Download menager indirip deneyin.

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Hayır cihazla ilgili sorun yok, buradan cihazınızı bulup romu indirin manuel güncelleyen happy~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linki eklememişim galiba :D

Üst Alt