Mi 6 dan farklı olarak sadece sd 660 kullanıyor diye biliyorumArkadaslar elimde mi note 3 var baktığım zaman foruma hiç mi note 3'le ilgili paylaşımlar yok tutulmuyor mu almak la yanlış mı yaptım
Mi note 3 xiaominin ürettiği en stabil telefon olduğu için, sahipleri az sorun yaşıyor. Güçlü kamerası ve dengeli yazılımı ve randımanı yüksek orta ayar işlemcisi her koşulda bataryayı az tüketerek oyunlarda bile az ısındığı için de entegreleri çabuk arıza yapmıyor.Arkadaslar elimde mi note 3 var baktığım zaman foruma hiç mi note 3'le ilgili paylaşımlar yok tutulmuyor mu almak la yanlış mı yaptım
Stock rom kötü o zaman mi note 3 için ?Ben eu rom kullaniyorum 1 senedir, miui 10 eu beta
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım aldığından beri kullaniosun eu rom garanti yokmuydu garanti bozulmuyo mu? Bende gecmek istiyorum ancak garanti dışı kalir cihaz die ellemiyorum. Alali 5 ay oldu cihazi ne diyorsun gecsem mi?Ben eu rom kullaniyorum 1 senedir, miui 10 eu beta
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım aldığından beri kullaniosun eu rom garanti yokmuydu garanti bozulmuyo mu? Bende gecmek istiyorum ancak garanti dışı kalir cihaz die ellemiyorum. Alali 5 ay oldu cihazi ne diyorsun gecsem mi?