Soru Mi Note 3 Şarjdayken Isınma Sorunu

KAANYsX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Merhaba 1 hafta önce xiaomi mi note 3 aldım ilk günler bir sorun yoktu fakat orjinal adaptörünü kullanmama rağmen şarjdayken ciddi derecede ısınıyor telefon. Bu sorun hepsinde var mı ? Sizce servise göndermeli miyim?
Not: KVK GARANTİLİ

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
ikinci cihazım diğer de mi note 3 cihazı kızım kullanıyor ikisinde de sabaha kadar da kalsa ki zararlı unutuyorum bazen,hiç ısınma yok şarj cihazı ve farklı bir kablo ile denemenizi tavsiye ederim

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Havalar baya sıcak olduğu için telefon şarjdayken aşırı ısınabiliyor bu durumda şarjın daha geç dolmasına sebep olabilir bu sorunu bende yaşayan kişilerdenim mesela bezi ıslatıp sıktıktan sonra cihazın altına koyarsanız cihazın aşırı ısınmasını ve şarjın geç dolma süresini önüne geçebilirsiniz.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Ben manavgatta yaşıyorum havalar 40 derece civarı geziyor bu aralar, hava bu kadar sıcakken telefonun 30-35 lerde gezmesini beklemek saçma olur, o yüzden şarj esnasında altına beze sararak buz kalıbı koyuyorum hem şarj esnasında ısınmıyor hem de şarj süresi etkilenmiyor

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Havalar sıcak olunca telefonların ısınma sorunu yaşaması gayet doğal. Diyarbakırda 45-50 derecede geçiyor her gün. Bu sıcakta ısısnmayacak teknolojik alet olmaz herhalde. Gayet doğal hocam bu havalarda. Lopus hocamızın dediği gibi telefon şarjdayken soğuk bi yerde tutmaya çalışın :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt