- Adım
- Hakan Inan
- Konular
- 1
Hayırlı olsun çıkmış indiriyorum ama sanırım Türkçe yok
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba, kaynağı nedir bu romun tam olarak ? Resmi global rom mu ? Yüklemek için root gerekli mi ? Yükleyip gözlemlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Hayırlı olsun çıkmış indiriyorum ama sanırım Türkçe yokLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çin beta sürümü bir arkadaş 1-2 güne tr çevirecek bu sürüme root gerekeceğini sanmıyorumMerhaba, kaynağı nedir bu romun tam olarak ? Resmi global rom mu ? Yüklemek için root gerekli mi ? Yükleyip gözlemlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
no verity opt ve ya magiske gerek var mi boot edebilmesi icin?China sürümü yükledim, android 8.1 ve stabil çalışıyor. İlk önce bu sürümün global haline veya türkçeleştirilmesine ihtiyacımız var. Bu konuda forumda yardımcı olabilecek kişiler vardır mutlaka. Bu arada ön kamerada yazılımsal portre modu yok gözüküyor?
önce bu linkten twrpyi v3 e yukselltim,advanced wipe kismindanHocam bende indiriyorum nasil kurucam direk guncellemeden bu dosyayi mi secicem
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twrp olmadan kuramazsinHocam bende indiriyorum nasil kurucam direk guncellemeden bu dosyayi mi secicem
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkçe dil için Playstore'dan morelocale2 indirip Türkçe dili seçin en azından Türkçe olan uygulamaları kendi dilimizde kullanmamıza olanak sağlıyor.China sürümü yükledim, android 8.1 ve stabil çalışıyor. İlk önce bu sürümün global haline veya türkçeleştirilmesine ihtiyacımız var. Bu konuda forumda yardımcı olabilecek kişiler vardır mutlaka. Bu arada ön kamerada yazılımsal portre modu yok gözüküyor?