Yardım Mi Note 3 Mi kumanda kullanımı ?

denizkral34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 3
Konular
8
Merhaba arkadaşlar cepport üzerinden aldığım Mi Note 3 üm yeni geldi.İlk defa Xiaomi aldımm.Mi kumandayı açınca TV ye tıklayınca lütfen bekleyin diyor ve burda kalıyor ilerlemiyor bunun sebebi nedir ve temalardan başka temaya geçtikten sonra varsayılan temaya geçince ana ekran duvar kağıdı siyah oluyor eski duvar kağıdı gelmiyor ? Lütfen sorularıma cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Merhaba arkadaşlar cepport üzerinden aldığım Mi Note 3 üm yeni geldi.İlk defa Xiaomi aldımm.Mi kumandayı açınca TV ye tıklayınca lütfen bekleyin diyor ve burda kalıyor ilerlemiyor bunun sebebi nedir ve temalardan başka temaya geçtikten sonra varsayılan temaya geçince ana ekran duvar kağıdı siyah oluyor eski duvar kağıdı gelmiyor ? Lütfen sorularıma cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Kumanda uygulaması online çalışıyor kullanımını sırasında aktif internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor ve o an için bağlantıda bir sıkıntı varsa bu durum yaşanabilir. Varsayılan temanın ana ekran ve kilit ekranı hangi duvar kağıdına set ediliydiyse varsayılan olarak o gelecektir..

Oyla:

denizkral34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 3
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumanda uygulaması online çalışıyor kullanımını sırasında aktif internet bağlantısına sahip olmanız gerekiyor ve o an için bağlantıda bir sıkıntı varsa bu durum yaşanabilir. Varsayılan temanın ana ekran ve kilit ekranı hangi duvar kağıdına set ediliydiyse varsayılan olarak o gelecektir..
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler. Kumanda uygulamasını yaptım da varsayılan temaya geçince ekran siyah sadece sol üst köşede normal duvar kağıdının küçük bir kısmı gözüküyor yani duvar kağıdı ekrana tam gelmiyor

Oyla:

babareis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
6