Soru Mi note 3 ısı değerleri normal mi?

NightWatch

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
Note 3
Konular
2
Arkadaş dün note 3 aldım ve ilk defa xioami kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cihazın ısısı genelde hep böyle İstanbul'da oturuyorum ve sarjdayken 42 43 oluyor elimde ısı hissediyorum bu değerler normal mi
Ayrıca kullanabileceğim tamamen Türkçe karakterli klavye bulabilir miyim son olarak ta

Veri açık değilken bile 4g yazısı çıkıyor bunu kapatabilir miyim uygulamalardaki beyaz çerçeve kalkıyor mu başınızı sisirdim kusura bakmayın lütfen ama aradığım şeylere ulaşamıyorum bir türlü

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Yaz aylarında ısı artması normaldir.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Uygulamalardaki beyaz çerçeve tema kaynaklı. Temalar uygulamasından "Fayna Dzyga" yazıp temayı indirin.
Sonra temalar ana sayfasında sağ alt köşede hesabım yazılı gülücük emojisi olacak ona basıp "temayı kişiselleştir" bölümüne girin. Ardından simgeler bölüme girip indirdiğiniz Fayna Dzyga temasını uygula yapın beyaz çerçeveden kurtulmuş olursunuz.

4G yazısına gelirsek. Muhtemelen isim kaynaklı bir durum. Bunun içinde ayarlar > bildirimler&durum çubuğu > operatör adını düzenle bölümüne girip istediğiniz gibi ismi düzenleyebilirsiniz. Buna ek bir yöntem olarakta ayarlar > sim kartlar&mobil ağlar > en üstte hattınızın adına basın > sim kart adını düzenle bölümünden düzenleyin.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

NightWatch

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ata
Cihazım
Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamalardaki beyaz çerçeve tema kaynaklı. Temalar uygulamasından "Fayna Dzyga" yazıp temayı indirin.
Sonra temalar ana sayfasında sağ alt köşede hesabım yazılı gülücük emojisi olacak ona basıp "temayı kişiselleştir" bölümüne girin. Ardından simgeler bölüme girip indirdiğiniz Fayna Dzyga temasını uygula yapın beyaz çerçeveden kurtulmuş olursunuz.

4G yazısına gelirsek. Muhtemelen isim kaynaklı bir durum. Bunun içinde ayarlar > bildirimler&durum çubuğu > operatör adını düzenle bölümüne girip istediğiniz gibi ismi düzenleyebilirsiniz. Buna ek bir yöntem olarakta ayarlar > sim kartlar&mobil ağlar > en üstte hattınızın adına basın > sim kart adını düzenle bölümünden düzenleyin.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim peki ısı değerleri normal midir eski telefonumda 30 derece bataryıydı bunda 38 40 olunca rahatsız oldum normalse hissetmemek için onerebileceginiz bir kılıf var mı

Oyla:
Üst Alt