Soru Mi note 3 hızlı şarj sorunu

Ysuudf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 3
Konular
8
Beyler mi note 3 te hızlı şarj olmuyor uyumlu adaptör ve usb var kesinlikle sarj cihazında sorun yok ama önceden hızlı şarj ediliyor yazısı çıkarken şimdi çıkmıyor sarj süresinde değişiklik var en azından ben öyle hissediyorum
Size sorum hızlı şarj yazmadığı için mi bana öyle geliyor
Yama veya güncelleme yapmadım ama hızlı şarj yazısı kendiliğinden gitmiş ve ben paranoya yapıyor olabilir miyim

Bilgisi olan yardım edebilirse teşekkür ediyorum

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Beyler mi note 3 te hızlı şarj olmuyor uyumlu adaptör ve usb var kesinlikle sarj cihazında sorun yok ama önceden hızlı şarj ediliyor yazısı çıkarken şimdi çıkmıyor sarj süresinde değişiklik var en azından ben öyle hissediyorum
Yama veya güncelleme yapmadım ama hızlı şarj yazısı kendiliğinden gitmiş ve ben paranoya yapıyor olabilir miyim

Şarja takınca en üstte bildirim çubuğunda şimşek tarzı bir ikon varmı, varsa hızlı şarj oluyor

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Şar

Şarja tak 5-10 sn bekle ekran alıntısı at bakalım

Oyla:

hakanuzell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Bende de dün başladı bazen hızlı şarj oluyor bazen olmuyor. Dünden beri deli etti deneyim acaba kablodan mi dedim kulaklık soketini taktım ilk taktigimda görmedi çıkar tak yaptım öyle gördü. Şarjda da taktım görmedi çıkar tak yapınca duzeliyor. Bilgisi olan var mı ona göre garantiye göndermeyi düşünüyorum

Oyla:

Tugruly

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuğrul
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
0
Bende de dün başladı bazen hızlı şarj oluyor bazen olmuyor. Dünden beri deli etti deneyim acaba kablodan mi dedim kulaklık soketini taktım ilk taktigimda görmedi çıkar tak yaptım öyle gördü. Şarjda da taktım görmedi çıkar tak yapınca duzeliyor. Bilgisi olan var mı ona göre garantiye göndermeyi düşünüyorum

Cihaz Belirli bir ısının altındayken sadece Hızlı şarj moduna giriyor diye biliyorum.

Oyla:

MaxTate

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi note3
Konular
0
Şarjım bu kadar hızlı olması sizde de kuşku yaratmıyor mu?Pil ömründe problem olur mu ileride?

Oyla:

WarriorAnqeL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
G2
Konular
4
Arkadaşlar hızlı şarj sorunu bende de var bende ilk basta adaptör den veya kablodan sandım. Ama sıkıntı telefondaymis.Sarja takmadan once telefonu yeniden baslatip sarja takiyorum hizli şarj oluyor. En azından benimkisi böyle.

Oyla:
Üst Alt