Denemedim bu islerle pek ugrasmadım . Mi ekraninda kalıyor kapanmiyor. Ses kısma + güc tusuna basınca fast boot diyor oyle kalıyor. ses acma güc ile wipe data filan. mi a2 lite guncellemelerinde de sorun varmıs,fastboota alıp yazılım yüklemeyi denedinizmi acaba
hocam fastboota alıp güncel bi rom indirip mi flash ile kurulumu yapınız bilmiyorsanız videoalr var onlara bakarak kurlum yapabilirsiniz.Denemedim bu islerle pek ugrasmadım . Mi ekraninda kalıyor kapanmiyor. Ses kısma + güc tusuna basınca fast boot diyor oyle kalıyor. ses acma güc ile wipe data filan. mi a2 lite guncellemelerinde de sorun varmıs,
bl kilidi kapalı cihazda nasıl yapabilirim?
Ses açma + güç tuşuna basarak açın karşınıza bir kurtarma menüsü gelmesi lazım orda wipe data deyip yeniden başlatın. Tabi mi hesap şifresi ile google hesabını soracak cihaz şifreleri bilmiyorsanız yapmayın.Merhaba esim aksam telefonunu güncelliyordu güncelleme sonrası siyah ekran mi yazısında kaldı. Ne yapabilirim. global romda
Tek Care FastBoota alıp mi flash ile room atmak eger yapamazsanız telefoncuya götürüp attırabilirsiniz.wipe data yaptım ama bir degişiklik olmadı maalesef
Evet Fastboota Alıp Mi Flash İle Yazılımı Güncelleyebilirsiniz.bootloader kilidi kapalı iken yapılabilir mi o?