Yardım Mi Note 3 görüntülü arama ses sorunu

Sedacvk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seda
Cihazım
Red mi note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.2.0
Telefon Modeli
Red mi note 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 senedir mi note 3 kullanıyorum. Başlarda problem yoktu ancak son 4 aydır internet üzerinden arama yaptığımda karşı tarafın sesi geliyor benim sesim gitmiyor. Skype, whatsap, messenger... Tüm uygulamaları denedim enteresan olan, ben aradığımda sesim gitmiyor,karşı taraf aradığında sesin gidiyor sorunsuz konuşuyoruz. Dolayısıyla mikrofonda problem yok. Lütfen yardım edin var mıdır bilen sorunu yaşayıp çözen :(

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Siz aradığınızda gitmemesi ama onlar aradığında sesinizin gitmesi ilginç bir sorun olmuş... Sistemsel bir sıkıntı olsaydı her ikisinde de ses gitmezdi. Büyük ihtimalle uygulamalar ile ilgili bir sorun. Uygulamayı silip veya verilerini temizleyip yeniden kurulum yapabilirsiniz.

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Lütfen konu başlığınızı Forum Kurallarımız a uygun şekilde düzenleyiniz .
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Paylaştığınız bilgilere göre durum donanımsal bir sorun gibi gözükmüyor.
onununcuköy hocamızında belirttiği gibi ilgili uygulamanın verilerini temizledikten sonra durumu gözlemleyin.

Eğer bir düzelme gözlemleyemez iseniz uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyerek durumu gözlemleyin.

Son çare olarak ise yedek aldıktan sonra Fabrika ayarlarına geri dönmeyi , Hard Reset işlemi uygulamayı veya Farklı ROM 'lar kurmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

Sedacvk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seda
Cihazım
Red mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet enteresan bir sıkıntı. Teşekkür ederim. Ancak skype messenger uygulamalarını silip tekrar yükledim. Ama reset olayını ya da veri temizleme olayını tekrar daha ayrıntılı deneyeceğim.

Oyla:

Sedacvk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seda
Cihazım
Red mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar tekrar, dediğiniz gibi hard reset yaptım. Hiç yedeklerini bile yüklemedim uygulamaların direkt sonrasında sıfırdan kurdum. Hemen skype yükledim, denedim. Yok olmuyor olmuyor. Sesim karşı tarafa gitmiyor enteresan. Bu programlardan bağımsız ses kaydı vs denedim vs onlarda da bir sıkıntı yok, zaten karşıdan internet üzerinden arandığımda sesim gidiyor ya da normal aramada..
Başka nr yapılabilir bilemiyorum

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Uygulama izinlerini kontrol ettiniz mi? Belki izinlerde bir sorun vardır.

Oyla:
Üst Alt