shervum Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mali Cihazım Xiaomi mi 5 Yaş 34 Konum MERKEZ Katılım 11 Aralık 2016 Konular 13 Mesajlar 100 Tepkime puanı 26 Puanları 28 1 Aralık 2018 #1 Mi note 3 global betada camera2 aktif mi ona göre eu romdan geçeceğim? Teşekkürler.
serdar48 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım Mi Note 3 Yaş 47 Konum Bodrum Katılım 4 Mayıs 2018 Konular 6 Mesajlar 936 Tepkime puanı 383 Puanları 78 1 Aralık 2018 #2 shervum' Alıntı: Mi note 3 global betada camera2 aktif mi ona göre eu romdan geçeceğim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Linkteki konuyu okudunuz mu ? Mod - Mi Note 3 Miui 10 Android 8.0 Google Camera Oyla: Oyla 0 Downvote
shervum' Alıntı: Mi note 3 global betada camera2 aktif mi ona göre eu romdan geçeceğim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Linkteki konuyu okudunuz mu ? Mod - Mi Note 3 Miui 10 Android 8.0 Google Camera
shervum Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mali Cihazım Xiaomi mi 5 Yaş 34 Konum MERKEZ Katılım 11 Aralık 2016 Konular 13 Mesajlar 100 Tepkime puanı 26 Puanları 28 1 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 serdar48' Alıntı: Linkteki konuyu okudunuz mu ? Mod - Mi Note 3 Miui 10 Android 8.0 Google Camera Genişletmek için tıkla ... Siz yorumları okuyun. Betada çalışmıyor sadece bir yolunu felan buldular mı diye merak ettim. Oyla: Oyla 0 Downvote
serdar48' Alıntı: Linkteki konuyu okudunuz mu ? Mod - Mi Note 3 Miui 10 Android 8.0 Google Camera Genişletmek için tıkla ... Siz yorumları okuyun. Betada çalışmıyor sadece bir yolunu felan buldular mı diye merak ettim.
serdar48 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever Adım Serdar Cihazım Mi Note 3 Yaş 47 Konum Bodrum Katılım 4 Mayıs 2018 Konular 6 Mesajlar 936 Tepkime puanı 383 Puanları 78 1 Aralık 2018 #4 shervum' Alıntı: Siz yorumları okuyun. Betada çalışmıyor sadece bir yolunu felan buldular mı diye merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Hmm.... Yani sorunun daha önce konusu var yani ? Oradan takip edebilirsin Oyla: Oyla 0 Downvote
shervum' Alıntı: Siz yorumları okuyun. Betada çalışmıyor sadece bir yolunu felan buldular mı diye merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Hmm.... Yani sorunun daha önce konusu var yani ? Oradan takip edebilirsin