Yardım Mi Note 3 Geri ve Menü Tuşu Sorunu

İsmail 55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Arkadaşlar 2 yılı aşkın süredir mi note 3 kullanıyorum. Telefonun ön kamerası hariç çok güzel. Ancak ekranda ölü piksel çıktığı için telefonu servise gönderme maceram KVK ile tam bir trajediye dönüştü ve sonuç olarak 5 kez servise gitti geldi telefonum. Çok uzatmayayım sorum şu: telefonum serviste 3 kez ekranı değiştiği halde navigatör tuşlar bastığımda parmağımı çoğu zaman algılamıyor. Ekranda boş bir yere dokunup sonra geri tuşuna bastığımda ise çoğu zaman geri tuşu parmağımı algılıyor. Ama ne zaman geri tuşuna basacak olsam önce ekranda boş bir yere dokunuyorum çünkü 3 saniye kadar sonra geri tuşu algılamayı yine kesiyor. Bu sorun parmak izi okuyucunun sağında ve solunda bulunan tuşlarda var sadece.
Not: Tuş ışıklarını açık tut süresi her zaman yapsamda değişmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu şekilde navigatör tuş programı indirip kullanıyorum telefonu mecburen. Ama bu seferde ekranda görüldüğü gibi ana sayfa, keşfet gibi seçenekler ile geri tuşu- menü tuşu üst üste geliyor. Yani telefonun ekranını alttan 1 santim daraltabilsem de sorunum çözülebilir. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:

girdap7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan Girdap
Cihazım
mi6
Konular
0
Yanlış hatırlamıyorsam yeni çıkan bazı romlarda tam ekran hareketleri gibi bir seçenek çıkıyordu. Tuşlarla yaptığın işi parmağını ekranda sürükleyerek yapıyorsun. Şuanda hangi romlarda var hatırlamıyorum. Miroom ve eu rom başlıklarını inceleyebilirsin.
Sorununa çözüm değil ama alternatif en azından :)

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Eu rom yüklersen tam ekran hareketleri sayesinde jestler ile kullanım sağlayabilirsin navigasyon tuşlarına ihtiyacın kalmaz

Oyla:

İsmail 55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam ekran hareketleri mantıklıymış. Teşekkür ederim
1) Ekrana 3 saniye kadar dokunmadığımda geri ve menü tuşunun çalışmaması
2) Ekranın altına sanal tuşları ekleyebilmem için ekranın alttan 1 santim kadar daraltılabilmesi. (Sanırım root yapınca ekranı daraltabileceğim programlar var)

Bu iki konu hakkında bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt