- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi note 3
- Konular
- 1
Arkadaşlar 2 yılı aşkın süredir mi note 3 kullanıyorum. Telefonun ön kamerası hariç çok güzel. Ancak ekranda ölü piksel çıktığı için telefonu servise gönderme maceram KVK ile tam bir trajediye dönüştü ve sonuç olarak 5 kez servise gitti geldi telefonum. Çok uzatmayayım sorum şu: telefonum serviste 3 kez ekranı değiştiği halde navigatör tuşlar bastığımda parmağımı çoğu zaman algılamıyor. Ekranda boş bir yere dokunup sonra geri tuşuna bastığımda ise çoğu zaman geri tuşu parmağımı algılıyor. Ama ne zaman geri tuşuna basacak olsam önce ekranda boş bir yere dokunuyorum çünkü 3 saniye kadar sonra geri tuşu algılamayı yine kesiyor. Bu sorun parmak izi okuyucunun sağında ve solunda bulunan tuşlarda var sadece.
Not: Tuş ışıklarını açık tut süresi her zaman yapsamda değişmiyor.
Bu şekilde navigatör tuş programı indirip kullanıyorum telefonu mecburen. Ama bu seferde ekranda görüldüğü gibi ana sayfa, keşfet gibi seçenekler ile geri tuşu- menü tuşu üst üste geliyor. Yani telefonun ekranını alttan 1 santim daraltabilsem de sorunum çözülebilir. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Not: Tuş ışıklarını açık tut süresi her zaman yapsamda değişmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu şekilde navigatör tuş programı indirip kullanıyorum telefonu mecburen. Ama bu seferde ekranda görüldüğü gibi ana sayfa, keşfet gibi seçenekler ile geri tuşu- menü tuşu üst üste geliyor. Yani telefonun ekranını alttan 1 santim daraltabilsem de sorunum çözülebilir. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: