Yardım Mi Note 3 Donup Kapanma Sorunu

imhollyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhabalar ben Hepsiburada.com'dan 2 adet Mi Note 3 Cihaz Aldım 1 tanesinden çok memnunum o kadar telefon kullandım hepsini boşa kullanmışım diyorum fakat diğerinde bir arıza var telefonda normal gezerken ekran donuyor dokunmatik çalışmıyor mecbur kapatıp açıyorum kapatıp açınca donduğu zaman açık uyğulamalar açık kaldığı yerden devam ediyor fakat neredeyse 10-15 kere donup kaldı, bende delta servise yolladım bir ton sorun yaşadım yapılmadan da geri geldi telefon benim çözebileceğim gibi bir problem mi bilgisi olan var mı ?

Hakan Inan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan Inan
Konular
1
Bende de aynı sorun var sanırım mi note 3 var benim de. 2-3 günde bir yapıyor. Mıuıpro 9.5.4 rom var üzerinde ondan mı yapıyor bilmiyorum ancak romdan çok memnunum stok roma dönüp denerim belki

Oyla:

imhollyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom atsam düzelir mi acaba

Oyla:

Hakan Inan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan Inan
Konular
1
Dene istersen
[doublepost=1522402772,1522402533][/doublepost]Stok romda aynı sorun var mıydı hatırlamıyorum yalnız. Stok roma dönmek istemiyorum çünkü global sürüm kısıtlı ayrıca basit bir Candy oyunu bile kasıyordu

Oyla:

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Aynı sorun bende de var tam da konu açıcaktım sizin konunuzu görünce vazgeçtim.
9 aydır mi5s kullanıyorum ve aldıktan 2 hafta sonra başladı bu sorun
Bir kaç tane custom rom yükledim, şuan ise pc üzerinden global beta rom yükledim ama sorun devam ediyor
[doublepost=1522487187,1522486983][/doublepost]Sabahları bu yüzden alarm çalmıyor
Geceliğin otomatik kapatma yapmama rağmen
Mesela saat 9 da alarm çalcak, bende cihazı 8.55 te açılacak şekilde ayarlıyorum. O 5dklık süreçte kapanıyor cihaz tepki yok alarm çalma yok

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Aynı sorun bende de var tam da konu açıcaktım sizin konunuzu görünce vazgeçtim.
9 aydır mi5s kullanıyorum ve aldıktan 2 hafta sonra başladı bu sorun
Bir kaç tane custom rom yükledim, şuan ise pc üzerinden global beta rom yükledim ama sorun devam ediyor
[doublepost=1522487187,1522486983][/doublepost]Sabahları bu yüzden alarm çalmıyor
Geceliğin otomatik kapatma yapmama rağmen
Mesela saat 9 da alarm çalcak, bende cihazı 8.55 te açılacak şekilde ayarlıyorum. O 5dklık süreçte kapanıyor cihaz tepki yok alarm çalma yok
Bende mi5s kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım garantiye verin sorun çıkartırlarsa Tüketici hakem heyetine başvurun para iadesi alırsınız.

Oyla:

ccetin1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
0
Merhabalar.Maalesef benim mi5s`imde de aynı sorun var. Global stabil rom 9.2.1.0 yüklü. 4gb 32gb hafızalı olan. Gün içerisinde sürekli donuyor kapanıyor bazen ısınıyor. 2 defa garantiye gitti hiç bir şey yapılmadı. Evo garanti. 21 kasımdan beri uğraşıyorum. Artık nefret ettim. Tüketici hakem heyetine gideceğim.

Oyla:

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Merhabalar ben Hepsiburada.com'dan 2 adet Mi Note 3 Cihaz Aldım 1 tanesinden çok memnunum o kadar telefon kullandım hepsini boşa kullanmışım diyorum fakat diğerinde bir arıza var telefonda normal gezerken ekran donuyor dokunmatik çalışmıyor mecbur kapatıp açıyorum kapatıp açınca donduğu zaman açık uyğulamalar açık kaldığı yerden devam ediyor fakat neredeyse 10-15 kere donup kaldı, bende delta servise yolladım bir ton sorun yaşadım yapılmadan da geri geldi telefon benim çözebileceğim gibi bir problem mi bilgisi olan var mı ?

Sizin garanti neydi hocam
[doublepost=1522494144,1522494060][/doublepost]Büyük ihtimal sorun anakarttadır ama değiştirmek istemiyordurlar

Oyla:
Üst Alt