Yardım Mi note 3 bluetooth kulaklık sorunu

Muccotuna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahid
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 10.2
Telefon Modeli
Mi note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar bluetooth kulaklığı telefona taktığım zaman ses çok çok az geliyor , bunun için ayarlar ek ayarlardan kulaklıklar ve ses efektleri bölmesine girdiğimde kulaklık görünmediği için herhangi bir ayar yapamıyorum.Kablolu kulaklık ile denediğim zaman ayarlar bölümü kullanıma açık oluyor.Bu durumu bir türlü düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirm

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhabalar bluetooth kulaklığı telefona taktığım zaman ses çok çok az geliyor , bunun için ayarlar ek ayarlardan kulaklıklar ve ses efektleri bölmesine girdiğimde kulaklık görünmediği için herhangi bir ayar yapamıyorum.Kablolu kulaklık ile denediğim zaman ayarlar bölümü kullanıma açık oluyor.Bu durumu bir türlü düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirm
Merhaba, Bluetooth hoparlör, kulaklık gibi cihazlar fiziksel olarak cihazın ses çıkışına bağlanmadığı için kulaklık seçimi yada ekolayzer ayarı yapamıyorsunuz.
Diğer telefon ya da pc gibi cihazlarda sesi normal çıktığı halde mi note 3 e bağlandığında ses şiddetinde yetersizlik varsa,
Cihaz ile Bluetooth kulaklığın bağlantısını kesip yeniden eşleştirmek, cihazı yeniden başlatmak gibi yolları deneyebilirsiniz.
Bende mi note 3 ü Bluetooth hoparlör ile kullanıyorum ses şiddeti diğer cihazlar ile bağlansada aynı çıkmakta.

Oyla:

Muccotuna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahid
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam, denedim bunları ama sonuç alamadım, çok teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt