Yardım Mi note 3 alacağım ama sorularım var

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
Merhabalar
Mi note 3 alacağım (hepsiburada), yorumları okuyorum biri global rom yükle diyor biri eu rom yükle diyor kafam karıştı. Bunları yüklemeye neden gerek duyuluyor ? Orjinal rom da ne var ?

Sanırım Türkiye'den alınanlar global romlu doğru mu ? Direk alıp kullanabilir miyim yoksa ek ayarlar yapmamız mı gerekiyor ?

Bazıları güncelleme almıyor diyor doğru mudur?

Telefonu kamerası için alıyorum. Kasası sağlam mı ? Dedikleri gibi çok çizik oluşuyor mu ?

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Sordugunuz sorularin hepsinin cevaplari daha once acilmis konularda var zaten. Lutfen once forum ici arama yapin bulamadiginiz cevap olursa (ki yok bende mi note 3 kullaniyorum sayfalarca anlatildi yazildi cizildi ) o zaman aklinizda kalan sorulara baslik acarsiniz iyi forumlar.

Oyla:

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sordugunuz sorularin hepsinin cevaplari daha once acilmis konularda var zaten. Lutfen once forum ici arama yapin bulamadiginiz cevap olursa (ki yok bende mi note 3 kullaniyorum sayfalarca anlatildi yazildi cizildi ) o zaman aklinizda kalan sorulara baslik acarsiniz iyi forumlar.

Sabahtan beri okuyorum ama romlar konusunda pek bir bilgi alamadım açıklayıcı. telefonlar birlikte gelen romun diğer romlardan - ya da + sı ne oluyor

Oyla:

ozbek303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
F4T1H
Cihazım
Mi Note III
Konular
0
Hepsi buradadan al, direk tak kullan, global rom ile geliyor zaten . Sıkıntı yok hocam . Bende oradan aldım direk taktım simi kullanmaya başladım. Bu rom olayı sanırsam telefona root atıp eu rom yada baska romlar yükleyebiliyorlar. Güncellemeleri global roma geç geldigi icin beta romlarda kullanan var falan filan. Al rom yüklemek istersenizde sonradan yüklersiniz , ben gerek duymadım . Zaten global rooma miui 9 gelecek bu ay sonunda denildi. Çizilme olayına gelince ben sürekli kılıf ile kullandığım için başıma gelmedi bişey diyemeyeceğim o konuda.

Oyla:

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi buradadan al, direk tak kullan, global rom ile geliyor zaten . Sıkıntı yok hocam . Bende oradan aldım direk taktım simi kullanmaya başladım. Bu rom olayı sanırsam telefona root atıp eu rom yada baska romlar yükleyebiliyorlar. Güncellemeleri global roma geç geldigi icin beta romlarda kullanan var falan filan. Al rom yüklemek istersenizde sonradan yüklersiniz , ben gerek duymadım . Zaten global rooma miui 9 gelecek bu ay sonunda denildi. Çizilme olayına gelince ben sürekli kılıf ile kullandığım için başıma gelmedi bişey diyemeyeceğim o konuda.
Teşekkür ederim hocam son olarak bu jdi - lg panel ne oluyor tam olarak

Oyla:

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Al hocam rom la isin yok, tak simi kullan, kendi arayuzu guzel saten

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Teşekkür ederim hocam son olarak bu jdi - lg panel ne oluyor tam olarak
Ghost screen denilen hata olayında genelde çoğu kesim LG panelden şikayetçi. Bu nedenle alırken jdi panel olur inşallah gibi temenniler havada uçuşuyor. Teknoloji şans işi , umarım şansınız güzeldir :)

Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi note 3 de ghost screen sorunu yok.
[doublepost=1524479158,1524479105][/doublepost]Kronik değil. 1000 de 1 gelirse o da nasip artık.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Ghost screen denilen hata olayında genelde çoğu kesim LG panelden şikayetçi. Bu nedenle alırken jdi panel olur inşallah gibi temenniler havada uçuşuyor. Teknoloji şans işi , umarım şansınız güzeldir :)

Mi note 3 lerde lg panel kullanilmadi.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Mi note 3 lerde lg panel kullanilmadi.
Ben sadece panel konusunun kabaca ne olduğunu söyledim. Özellikle note 3 modelinde hangi panel kullanıldı diye bakmadım fakat belirtip bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt