Yardım mi note 3 açılış ekranında kalıyor

hares42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi 9t pro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global (en son global güncelleme yüklü)
Telefon Modeli
mi note 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi Note 3 Telefonum Gece Çalışıyordu Sabah Kalktığımda Şarjı Bitmişti Şarja Taktım Açılmadı mi ekranında kalıyor Telefon Daha Önce Hiçbir Rom Vs. Yüklemedim Bl Kilidini açmadım, Güncelleme Felan Yaparken Kapanmadı, telefonu bir yere düşürmedim Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Mi Note 3 Telefonum Gece Çalışıyordu Sabah Kalktığımda Şarjı Bitmişti Şarja Taktım Açılmadı mi ekranında kalıyor Telefon Daha Önce Hiçbir Rom Vs. Yüklemedim Bl Kilidini açmadım, Güncelleme Felan Yaparken Kapanmadı, telefonu bir yere düşürmedim Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim

Güç tuşuna telefon titreyinceye kadar basılı tut telefon titreyince şardan çıkar telefonu.

Oyla:

theozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
14
Arkadaştan bağımsız olarak bende şunu soyleyeyim ayni model ve benzer bir sorun çünkü. Telefonumda mi room 10.2 yukluydu ayni romun guncellemesini temiz sekilde wipeleyip kurdum. Simdi telefon normal ama bazen yeniden baslatinca fastboota geciyor kendi kendine. Her zaman degil ama 5 kere yeniden baslatiyorsam 2-3 kere fastboota geciyor. Sebep nedir? Onceki surume geri dönsem çözülür mü sizce?

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
main menu geldi reboot , wipe data , connect mı asistan seçenekleri var

Reboot yapın bi kaç defa açılacaktır.

Arkadaştan bağımsız olarak bende şunu soyleyeyim ayni model ve benzer bir sorun çünkü. Telefonumda mi room 10.2 yukluydu ayni romun guncellemesini temiz sekilde wipeleyip kurdum. Simdi telefon normal ama bazen yeniden baslatinca fastboota geciyor kendi kendine. Her zaman degil ama 5 kere yeniden baslatiyorsam 2-3 kere fastboota geciyor. Sebep nedir? Onceki surume geri dönsem çözülür mü sizce?

Data yedeği alıp romu güncelledikten sonra yedeği yüklediyseniz rom farkından bazen yapabiliyor.

Oyla:

hares42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi 9t pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reboot yapın bi kaç defa açılacaktır.

Data yedeği alıp romu güncelledikten sonra yedeği yüklediyseniz rom farkından bazen yapabiliyor.
reboot yapmayı denedim hep mi logosunda kalıyor altta yükleniyor simgesi çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+

Son düzenleme:
Oyla:

Temhaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım