Yardım Mi Note 2 LTE Sorunu

• Konbuyu başlatan qambL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 2K

qambL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berke Küçüky
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
Merhabalar,

Ürünü dün satın aldım. Hattı takip ilk açtığımda 4G yazıyor fakat 2 dakika sonra H+ a düşüyor. Hattım Turkcell telefon mi note 2. İlkkez Xiaomi kullandığım için terimlere biraz uzağım. Global - Çin farkı nedir bilmiyorum. Eğer bu sorun global rom ile düzelecek bir şey ise kullanmaya devam edicem, değil ise ürünü iade edicem. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler. Buarada telefon Türkçeleştirilmiş Rom ile kullanıyorum.

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
merhaba,
mi note 2 sanirim china edition bu da B20 band inin olmadigini gösterir.Ancak Türkcell ile 4G ve LTE yi sorunsuz kullabilirsiniz.Bildigim kadari ile b20 bandi 800 üzeri yayin yapiyor ve Türkiye de Vodafone da yer yer 4G ve LTE de sorun olabiliyor.Ayarlardan öncelikli Network ayarinin LTE olup olmadigini kontrol edin.
Global rom demek coklu dil desteginin oldugu anlamina geliyor.Global Edition ise bandlar ile ilgili

buradan band durumunu kontrol edebilirsiniz

Oyla:

qambL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berke Küçüky
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba,
mi note 2 sanirim china edition bu da B20 band inin olmadigini gösterir.Ancak Türkcell ile 4G ve LTE yi sorunsuz kullabilirsiniz.Bildigim kadari ile b20 bandi 800 üzeri yayin yapiyor ve Türkiye de Vodafone da yer yer 4G ve LTE de sorun olabiliyor.Ayarlardan öncelikli Network ayarinin LTE olup olmadigini kontrol edin.
Global rom demek coklu dil desteginin oldugu anlamina geliyor.Global Edition ise bandlar ile ilgili

buradan band durumunu kontrol edebilirsiniz

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Telefonumda bütün ayarlar yapılı şekilde. LTE öncelikli olarak seçili. Ağ ayarlarında da Turkcell 4G olarak manuel seçili fakat hala H+ olarak sinyal almaktadır.

Oyla:

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
Telefonda bir sorun oldugunu düsünmüyorum, ayni telefon karti ile baska bir telefon ayni yerde LTE cekiyormu ona bakmak lazim.

Oyla:

betlisli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan kara
Cihazım
red mi 3s
Konular
24
Sehir merkezlerinde 1800 geri kalan yerlerde 800 bandinda 4g hizmeti veriyor. Muhtemelen 800 bandi hizmet veren yerdesin tlfnunda 800 bandi olmadığı icin 4g giremiyorsun. Romla alakakli bi durum degil. Istedigin romu kullan fayda etmez

Oyla:

qambL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berke Küçüky
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar 2100 ile hizmet veren yerdedir aynı sorunu yaşadım oyuzden seçenekleri önüme almaya çalışıyorum :) önce S7 kullanıyorsun bir problem yoktu

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

betlisli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan kara
Cihazım
red mi 3s
Konular
24
Merhabalar 2100 ile hizmet veren yerdedir aynı sorunu yaşadım oyuzden seçenekleri önüme almaya çalışıyorum :) önce S7 kullanıyorsun bir problem yoktu

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S7 problem vermez cunku 4g nin tum frekaslari destekliyor

Oyla:

aygun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aygün
Cihazım
mi note 2
Konular
4
China editions yerine Global Editions alirsIn bunda da sorun yasamazssin

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
China editions yerine Global Editions alirsIn bunda da sorun yasamazssin
Farketmez Global edition olan modelde de o Band araligi yok ne yaparsa yapsin 800Bandinin olmadigi alanlarda 4G cekmez bendede Global edition Mi4LTE var ayni problemi yaşıyorum sehir merkezlerinde 4G cekiyor sehir merkezi disinda H+'ya düşüyor cekim gücü firmalar 800bandi kurmadikca her yere Yapicak bisey yok donanimsal bi olay çünkü

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt