Yardım Mi Note 2 ekran yanığı

siarex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Mi Note 2
Konular
1
Mrb arkadaşlar. 7-8 aylık henüz garantisi devam eden mi Note 2 cihazımın ekranında üst bildirim kısmında yani saat operatör vs yazan satırda ve hemen altında ki 1kaç satırda yaklaşık 3 ay önce farkettiğim ve giderek artan yanığı oluştu. Şu an bariz şekilde görünüyor. Ayrıca beyaz zeminde iken telefonun ışığını en düşük seviyeye getirdiğimde beyaz zemin telefonun tamamında pembeye dönüyor
Telefonu hepsiburadadan almıştım. Sanırım Evo garantili ama tam bilmiyorum Telefonumda düşme çarpma vs hiç birşey olmadı. Çizik dahi yok hala sıfır ayarında.
Forumu okudum araştırdım. Evo çok problemli deniyor. Delta nında ondan eksiği yok gibi. Telefondaki ekran yanığı nasıl kullanıcı hatası olabilir ki anlamak imkansız.

Her neyse garantiye göndermeyeceğim o kesin. İnternetten biraz araştırdığımda screen burning repair tool gibi programlar var. Google Play'de bir sürü var. Yorumların yüzde 70 i olumlu ve düzeldi yönünde. Ama güvenemedim tabi. Ekran daha kötü olmasın.
Deneyen tecrübe eden varmı? Kaç saat kalacak repairde.? Bu konuda en iyi uygulama hangisi? Yardımcı olur musunuz.? Tşk.

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
hocam uygulamanın çözebileceği birşey değil ki sizin sorun

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Programla çözmeniz imkansız gibi bir şey çünkü sorun donanımsal, yazılımsal değil ki ayrıca kullanıcı hatası olmasa sonuçta bunlar teknolojik ürünler kendi kendilerine de bozulabilirler. İlla ki garantiye göndermeyeceğim derseniz ekranı bir yerden temin edin ve kendiniz değiştirin "yapabilirim" diyorsanız yada güvendiğiniz bir yere/kişiye yaptırabilirisiniz.

Oyla:

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
yollayın garantiye kullanıcı hatası derlerse tüketici hakem heyetine gidin paranızı alırsınız mis gibi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Note 2'de maalesef ekran yanması görülebilen hatalardan biri. Genellikle garanti firmaları kullanıcı hatası olarak değerlendirmiyor fakat Evo için durum nasıldır bilemiyorum. Uygulamayla çözülmesi maalesef mümkün değil çünkü hasar donanımsal ancak uygulamalar belirli filtreler kullanarak yanık olan bölgeyi gizlemeyi başarabiliyor.

Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Garantiye gönderin kullanıcı hatası demeleri imkansız derlerse bile birkaç kelam edersiniz THH giderim dersiniz atarlanırsınız azcık sözlerinden dönüverirler hemen yaparlar.

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Redmi pro cihazımda birebir aynı sorun oluştu. Delta servis basınç sonucu oluşmuş kullanıcı hatası diye rapor sundu tarafıma. İki haftalık telefonsuz kalışım yanımda kar kaldı

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt