Yardım Mi Note 2 / 128 Gb veya Mi6 128 Gb

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Arkadaşlar Merhaba,

Yengemi de Xiaomi ci yapacağım :)

Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz ? Bende Mi Note 2 mevcut 64 Gb olanından. Global olayını bilmediğim için 64 Gb aldım. Çok aşırı memnunum telefonumdan ama Mi6 yı bilmediğim için sormak istedim siz değerli kullanıcılara. Ayrıca Mi6 da Global sürüm olayı var mı acaba ? Yani 4,5G bağlantı sıkıntısı yok değil mi ? Benim Note 2 nin 64 Gb 'ın da böyle bir durum varmış da. Vodafone tarafında. Sormak ve bilgi sahibi olmadan almak istemedim.

Teşekkürler.

Besta99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Ben bunu arastirmistim kisaca soyleyeyim mi6 islemci ve kamera acisindan daha onde
Mi note2 görünüş olarak daha şık duruyor cogunlugun fikri bu sekildeydi cok büyük bi fark yok iki cihaz arasinda sıfır alacaksan mi note3 al 2000 lira civari onlarda

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben bunu arastirmistim kisaca soyleyeyim mi6 islemci ve kamera acisindan daha onde
Mi note2 görünüş olarak daha şık duruyor cogunlugun fikri bu sekildeydi cok büyük bi fark yok iki cihaz arasinda sıfır alacaksan mi note3 al 2000 lira civari onlarda
Mi Note 3? Snapdragon 660 kullanandan bahsediyorsunuz değil mi hocam?

Son düzenleme:
Oyla:

Besta99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Redmi note3 degil
Mi note2 nin üst modeli olarak cikti İki hafta once cikan modeli snapgradon 660 islemcisi tasarim olarak mi 6 ya benziyor mi6 dan biraz daha büyük ekrani

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Henüz satan yok sanırım TR de onu. Var ise nereden bakabilirim acaba ? Note 3 yerine Mi6 daha mantıklı gibi sanki üstad.

Oyla:

Besta99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Sahibinden sitesinde satanlar var hocam
Bencede mi6 daha ideal sadece ekrani biraz küçük

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Redmi note3 degil
Mi note2 nin üst modeli olarak cikti İki hafta once cikan modeli snapgradon 660 islemcisi tasarim olarak mi 6 ya benziyor mi6 dan biraz daha büyük ekrani

Note 3'ü elbette ki biliyorum, önce yanlış okudum zannetmiştim ama snapdragon 835'li bir cihaz yerine 660 kullanan bir cihaz öneriyorsunuz hocam. Üstelik de aynı, hatta daha yüksek bir fiyata. Her şeyden önce 660 orta segment bir işlemci 835 ise şu an dünyanın en iyisi. Belki Note 3 fiyatı 1000 lira civarında olsa düşünülebilir ama 2000 lira gibi bir fiyata kesinlikle alınmaz.

Abayarim hocam bence eğer donanım ve kamera daha iyi olsun derseniz Mi6, tasarım derseniz de Note 2 almalısınız. Note 3 ise her iki cihazla da kıyaslanmaması gereken bir cihaz.

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 3'ü elbette ki biliyorum, önce yanlış okudum zannetmiştim ama snapdragon 835'li bir cihaz yerine 660 kullanan bir cihaz öneriyorsunuz hocam. Üstelik de aynı, hatta daha yüksek bir fiyata. Her şeyden önce 660 orta segment bir işlemci 835 ise şu an dünyanın en iyisi. Belki Note 3 fiyatı 1000 lira civarında olsa düşünülebilir ama 2000 lira gibi bir fiyata kesinlikle alınmaz.

Abayarim hocam bence eğer donanım ve kamera daha iyi olsun derseniz Mi6, tasarım derseniz de Note 2 almalısınız. Note 3 ise her iki cihazla da kıyaslanmaması gereken bir cihaz.
Önerileriniz için hepinize teşekkürler üstadlar. Birader 'in bütçesi sıkıntı olmaz ise Mi6 alacak kesin olarak. Daha ucuz olsun der ise Note 2 alır :)
son soru :) Mi6 ya ödeyeceğim tutar ile, aynı özelliklerde resmi türkiye garantili bir telefon bulunabilirnir mi sizce ?

Oyla:

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
Öncelikle biri 5.15'' diğeri 5.7'' bunu göze almanız lazım. Benim için 5.15'' küçük. Daha sonra performans olarak birbirine yakın işlemciler yani günlük kullanımda farkı zor anlarsınız. Youtube karşılaştırma videoalarına bakarsanız bazı uygulamaları note 2 daha hızl bile açıyor. Mi Note 2 Global versiyon yani bir çok bant desteği var benc bu önemli bir avantaj ve tasarımda premium hissiyat veriyor ben bu nedenlerden dolayı Note 2 seçtim. Ha kameraya bakarsak Mi6 çok daha iyi.

Oyla:

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
Mi6 global versiyonu var ancak sadece adaptör ve ce belgesi farkı var. Yani bant desteği yok. Bir işe yaramaz yani anlayacağınız global olması :)

Oyla:
Üst Alt