Karşılaştırma Mi Note 10'dan Mi 10 Pro'ya Geçilir mi?

donanimplus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
donanimplus
Cihazım
Mi Note 10
Konular
4
Kullanan arkadaşlar görüş bildirirse çok sevinirim Mi Note 10'dan Mi 10 Pro'ya Geçilir mi?

Mi Note 10'da beğendiğim tüm özellikler var, ancak doğru düzgün tam anlamıyla performans veren bir ROM bulamadım. Global Kararlı sürüm kullanıyorum şuan, root vs. hepsini iptal ettim. Bu ROM'da eksik çalışan bir şey yok ama kamera performansı hiç iyi değil.

Google kamera kullanın önerilerine kafadan ön yargılıyım ileteyim. Grenli çekiyor, sırf daha parlak çektiği için tel ekranından bakıp wooow yapanlar var. Hayatında hiç bir fotoğrafı açıp pc ekranından bakmamış ama yorumu var muhteremlerin. O woow yaptığı fotoğraf leş resmen haberi yok 6" dünyasında sıkıştığı için...

Batarya performansı muhteşem ötesi. WoWiFi aktif ederek 60 saati görmüşlüğüm oldu.. Aynı performansı verir mi caba?

Mi 10 Pro'da ROM sıkıntısı var mı? Birinde şu sorunlu diğerinde bu gibi?

Global sürüm bulunuyor mu piyasada, malum Çin ve diğer versiyonlarda band 20, çekmeme sıkıntısından bahsedenler var.

Şimdiden teşekkürler.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Kullanan arkadaşlar görüş bildirirse çok sevinirim Mi Note 10'dan Mi 10 Pro'ya Geçilir mi?

Mi Note 10'da beğendiğim tüm özellikler var, ancak doğru düzgün tam anlamıyla performans veren bir ROM bulamadım. Global Kararlı sürüm kullanıyorum şuan, root vs. hepsini iptal ettim. Bu ROM'da eksik çalışan bir şey yok ama kamera performansı hiç iyi değil.

Google kamera kullanın önerilerine kafadan ön yargılıyım ileteyim. Grenli çekiyor, sırf daha parlak çektiği için tel ekranından bakıp wooow yapanlar var. Hayatında hiç bir fotoğrafı açıp pc ekranından bakmamış ama yorumu var muhteremlerin. O woow yaptığı fotoğraf leş resmen haberi yok 6" dünyasında sıkıştığı için...

Batarya performansı muhteşem ötesi. WoWiFi aktif ederek 60 saati görmüşlüğüm oldu.. Aynı performansı verir mi caba?

Mi 10 Pro'da ROM sıkıntısı var mı? Birinde şu sorunlu diğerinde bu gibi?

Global sürüm bulunuyor mu piyasada, malum Çin ve diğer versiyonlarda band 20, çekmeme sıkıntısından bahsedenler var.

Şimdiden teşekkürler.
Hocam epey den ikisini karşılaştırın.Ben iki telefonunda teknik özelliklerini bilmiyorum o yüzden şu yorumu verebilirim size;Hocam hangisi Snapdragon ise onu alın,Mediatek almayın hocam

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Ben mi 10 kullanıyorum ekranı hızı kamerası gayet iyi prosunda kamera biraz daha iyi şarj süresi belki note 10 kadar olmayabilir ama ben ortalama 8-9 saat ekran süresi alıyorum Hint versiyonu benimki 12/256 modeli global değil ama hiçbi şekilde şebeke sorunu yaşamadım hatta eşimde iPhone 8 var onun çekmediği yerlerde benim telefonum çekiyor

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Mi note 10 kullanıyorum bende, Mi 10 proyu özel kılan sadece işlemcisi. mi note 10'un kamerası sadece gece çekimlerinde miui 12 güncellemesinden sonra greenli çekmeye başladı. Bunun için cihaz değiştirmek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Zamanla güncelleme ile düzeltebilirler. Tercih yinede senindir ama ben olsam geçmezdim.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Mi not 10 pro dan mi 10a geçtim kamera not 10 pro daha iyi tabi her anlamda değil. Gündüz normal çekim de mi 10 dan iyi çekiyor misal belli bir mesafe de yazıları çektim note 10 pro yazıları okudu mi 10 okumadı. Ama siz 10 pro dan bahsediyorsunuz tereddütsüz geçilir... Tam bir canavar... Kamera süper pro da.

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Mi not 10 pro dan mi 10a geçtim kamera not 10 pro daha iyi tabi her anlamda değil. Gündüz normal çekim de mi 10 dan iyi çekiyor misal belli bir mesafe de yazıları çektim note 10 pro yazıları okudu mi 10 okumadı. Ama siz 10 pro dan bahsediyorsunuz tereddütsüz geçilir... Tam bir canavar... Kamera süper pro da.
Hocam Note 10'nun kamerası Mi 10'dan daha mı iyi diyorsunuz. Kamera beklentimden dolayı (mi 10 pro da çok pahalı olduğu için) Mi 10 alacaktım yarın, kafam karıştı şimdi.

Umutana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Her türlü geçilir

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam Note 10'nun kamerası Mi 10'dan daha mı iyi diyorsunuz. Kamera beklentimden dolayı (mi 10 pro da çok pahalı olduğu için) Mi 10 alacaktım yarın, kafam karıştı şimdi.
Hocam ben kıyaslama yaptım oda içerisin de üzerinde yazı olan bir nesneye odaklama yaptım ikisini de sonuç hayal kırıklığı note 10 pro yazıyı okudu benim mi 10 okumadı bulanık çıktı... Bir kaç kez yine farklı yerlerde denedim ama maalesef sonuç aynı. Ama şunu bilmeni isterim gece çekimi mi 10 kat be kat daha iyi. Video da 8k çekim var tabi kullanırsan ben daha hiç kullanmadım. Sonra video da daha stabil mi 10 ama mi note 10da video çekiminde iyi sonuç olarak dünya kadar fark yok aralarında.

Üst Alt