Tavsiye Mi note 10'a geçilir mi?

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Selamlar herkese, yaklaşık 3 aydır mi note 10 lite kullanıyorum, cihazım yurtiçi garantili, sizce bu cihazı satıp aynı fiyata sıfır yurtdışı mi note 10 almak mantıklı mı?
Açıkçası tamir işlemi yapılmış cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum, hem güvenlik hem yasal olmayışı açısından, daha önce tamirli telefon kullanıp sorun yaşayan varsa deneyimlerini aktarabilirmi?
Benim bildiğim kadarıyla kameradan başka farkları yok ama bu iki cihazıda kullanmış kişiler cihazlar arasında yaşadıkları deneyimleri aktarabilirse çok sevinirim.

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular
13
Ben mi note 10 Lite den sensör sorunun dan dolayı mi note 10 geçtim cihazdan çok memnunum şimdilik herhangi bir olumsuzluk olmadı.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Selamlar herkese, yaklaşık 3 aydır mi note 10 lite kullanıyorum, cihazım yurtiçi garantili, sizce bu cihazı satıp aynı fiyata sıfır yurtdışı mi note 10 almak mantıklı mı?
Açıkçası tamir işlemi yapılmış cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum, hem güvenlik hem yasal olmayışı açısından, daha önce tamirli telefon kullanıp sorun yaşayan varsa deneyimlerini aktarabilirmi?
Benim bildiğim kadarıyla kameradan başka farkları yok ama bu iki cihazıda kullanmış kişiler cihazlar arasında yaşadıkları deneyimleri aktarabilirse çok sevinirim.
Note 10 lite veya note 10 kullanmadım o konuda birşey diyemem ama bana göre garantili cihaz almak türkiye şartlarında hiç mantıklı değil
İmei repair işi bilen birisi tarafından yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaşatmaz ancak işi bilmeyen birisi tarafından yapılırsa şebeke problemleri yaşanıyor.

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 10 lite veya note 10 kullanmadım o konuda birşey diyemem ama bana göre garantili cihaz almak türkiye şartlarında hiç mantıklı değil
İmei repair işi bilen birisi tarafından yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaşatmaz ancak işi bilmeyen birisi tarafından yapılırsa şebeke problemleri yaşanıyor.
Aslında bende garantiye pek güvenmiyorum ama tüketici hakem heyeti var, bi sorun olursa hakkımı arayabilirim ama yurtdışı cihazda, aldığınla kalıyorsun, ilerde bozulursa beni çok zorlar, o yüzden kararsızım, teşekkür ederim görüşlerinizi belirttiğiniz için

Üst Alt