Yardım mi note 10 uçan imei

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global sorm
Telefon Modeli
mi note 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba
mıuı hayranları ben yurt dışı mi note 10 almıştım şimdiye kadar imei ile ilgili uyarı gelmedi ama şuan şebeke yok 2 gündür sanırım imei uçmuş yalnız cihaz bootlader kilidi açık değil
Bootloader kilidi açmak için mobil veri kullanılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acaba

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Merhaba
mıuı hayranları ben yurt dışı mi note 10 almıştım şimdiye kadar imei ile ilgili uyarı gelmedi ama şuan şebeke yok 2 gündür sanırım imei uçmuş yalnız cihaz bootlader kilidi açık değil
Bootloader kilidi açmak için mobil veri kullanılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acaba
İmeiyi sorguladın mı ? *#06# ile

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
imei numaraları çıkıyor e devletten sorgulayınca yurt dışı olduğu tespit dilen imei diyor
İmei uçmamış cihaz kullanıma kapanmıştır imeiden dolayı. imei'nin süresi dolmuştur.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Cihazın 2.sim slotuna taktığınızda şebeke alabiliyor musunuz? Alıyorsanız bootloader kilidi açmanız ve ücretli destek almanız, Alamıyor iseniz direkt ücretli destek almanız gerekir. Ücretli işlem talepleri için aşağıdaki forumdan yardım alınız.

Hattı 2. Sim slotuna taktığınızda alıyorsanız o şebekeye güvenmeyiniz. 4+4 toplam 8 ay telefonu kayıtsız kullanma süreniz var. 2 hattın da süresi de dolunca telefonunuz komple kullanıma kapanır. Bu gerçekleşmeden önce gerekli işlemleri yaptırınız.

Oyla:

KARAKALEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi band 3
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei uçmamış cihaz kullanıma kapanmıştır imeiden dolayı. imei'nin süresi dolmuştur.
EVET SÜRE dolmuş ama hiç uyarı gelmemesi garip,şuan bootloader kapalı açmak için mobil veri gerekiyordu şuan yapamıyorum bu işlem nasıl gerçekleşicek

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Yuzarsif41

• 1.4. Teknisyen Yönlendirmeleri : Forum geneli içerisinde ücretli onarım gerektiren yardım taleplerine kullanıcı etiketleyerek ve/veya özel mesaj yoluyla yönlendirme yapılması tüm üyeler için yasaktır. Bu şekilde yapılan yönlendirmeler kaldırılacak, yönlendirme yapan kullanıcıya ceza puanı uygulanacaktır. Yönlendirme sadece forum bağlantısına (Ücretli Onarımlar) yapılacaktır. Yönlendirme yapılırken forum kullanıcısına yapılan yönlendirmenin ücretli olduğunun belirtilmesi zorunludur.

Oyla:
Üst Alt