Yardım Mi Note 10 Ses Sorunu

• Konbuyu başlatan Woa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 896

Woa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Redmi Note 6
Konular
3
Bugün microsoft teams üzerinden canlı derste iken hoca bağlama çalmamı istedi çalarken bağlamanın sesi hocaya gitmiyordu telefon hoparlörde iken yani , ders bittikten sonra normal şebekeden bir arkadaşı arayip hoparlördeyken bağlama çaldım o arkadaşta bağlamanın sesini kesik kesik ve kısık geldiğini söyledi nedeni ne olabilir,Kulaklığı takinca düzeliyor hoparlördeyken sıkıntı çıkıyor, Nedeni ne olabilir??

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bugün microsoft teams üzerinden canlı derste iken hoca bağlama çalmamı istedi çalarken bağlamanın sesi hocaya gitmiyordu telefon hoparlörde iken yani , ders bittikten sonra normal şebekeden bir arkadaşı arayip hoparlördeyken bağlama çaldım o arkadaşta bağlamanın sesini kesik kesik ve kısık geldiğini söyledi nedeni ne olabilir,Kulaklığı takinca düzeliyor hoparlördeyken sıkıntı çıkıyor, Nedeni ne olabilir??

Merhaba. Cihazdaki ses kayıt programı ile bir deneme yapın. Sesiniz sorunsuz şekilde kayıt ediliyorsa yazılımsal bir sorundur yani dahili mikrofonda sorun yoktur. Ama onda da ses sıkıntılı ise donanımsal bir sorun vardır. Cihaz mikrofonu arızalanmış olabilir. Bu denemeden sonra ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. yazılımsal ise format veya farklı bir rom ile çözebilirsiniz. Sevgiler.

Oyla:

Woa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Redmi Note 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Cihazdaki ses kayıt programı ile bir deneme yapın. Sesiniz sorunsuz şekilde kayıt ediliyorsa yazılımsal bir sorundur yani dahili mikrofonda sorun yoktur. Ama onda da ses sıkıntılı ise donanımsal bir sorun vardır. Cihaz mikrofonu arızalanmış olabilir. Bu denemeden sonra ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. yazılımsal ise format veya farklı bir rom ile çözebilirsiniz. Sevgiler.
Ses kayıt cihazından denedim sorunsuz kayıt ediyor. Yazılımı yeni atıldı ztn mi note 10 nun orijinal stock romu atıldı

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ses kayıt cihazından denedim sorunsuz kayıt ediyor. Yazılımı yeni atıldı ztn mi note 10 nun orijinal stock romu atıldı

Yazılımsal bir sorun gibi duruyor. Rom değiştirin bence, sorun çözülebilir. Uğraşamam derseniz aldığınız yere götürün onlar halletsin.

Oyla:

Woa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Redmi Note 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Kendi orijinal yazılımında böyle oluyorsa diğer romlarda da aynı olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani hocam anlamadım?

Uygulama menüsündeki güvenlik kısmına girip ağı test et diyerek karşıya yükleme hızınızı test edin demek istemişler.

Özellikle custom romlarda, rom içindeki bazı kodları değiştirerek yada kod ekleyerek çekim gücü vs gibi şeyleri arttırabiliyorlar. Ancak temiz kurulum yaparak da sorunu çözme ihtimaliniz var. Deneyin, çözüm olmazsa aynı romu sıfırdan kurun, o da olmazsa farklı bir rom deneyin.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Kendi orijinal yazılımında böyle oluyorsa diğer romlarda da aynı olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani hocam anlamadım?
türkiyedeki özellikle kablolu ağların upload hızları iyi değil. karşıya ses ve görüntü gönderirken kopmalara neden olabiliyor onu demek istedim.

Oyla:
Üst Alt