- Adım
- selçuk
- Cihazım
- iphone 6s pl
- Konular
- 56
Twrp 3.3.1-1118 sıkıntı yapmaz demiHayır yok. Sadece format data yapın.
Twrp 3.3.1-1118 sıkıntı yapmaz demiHayır yok. Sadece format data yapın.
Hocam herşeyin ayarını buldum yaptım icon boyutu büyütmeyi bulamadım sen buldun mu acaba?
Aynen hocam başlatıcıdaki simge boyutlarından bahsediyorum aslında onca ince ayar var olması lazımdı diye düşünüyorum ama bulamadım didik didik ettim.Başlatıcıyı kastediyorsan üstadım öyle bir ayar başlatıcıda yok ne yazık ki. Özel ayarlarda sadece durum çubuğu simgelerini kurcaladım açıkçası.
Kurulumu yaptım ve android market İngilizce wo fifi gelmedi ve vifi çekimi zayıf sanki sizde durum nedir wo Wi-Fi önemli benim için
Volte değil vo-wifi hocam wifi üzerinden arama yapma olayı.pilini beğendim.kamera için verdiğiniz linkde sıkıntı var sanırım inmiyor modülHenüz geliştirilmesi tamamlanmamış bir rom bu sevgili kardeşim. Eğer üzerine düşer de devam ederlerse bu romu kullanmayan kalmaz diye tahmin ediyorum.
Wifi çekim gücü bende gayet normal çalışmakta ve volte kendiliğinden aktif halde açılıyor zaten ekstra bir ayar yapman gerekmiyor.
linki yeniliyorum hocam. suan için romda böle ufak sıkıntılar olması gayet normal cok yeni rom zamanla guncelleme alarak düzelcektir. ayrıca romda wowifi mevcut sadece biraz kararsız çalısıyorMıuı kamera modulunun linki sıkıntılı