sayfanın üstün de var konusuMi note 10 pro için miui 12 rom varmi? Hala guncelleme ile gelmedi... Nasil yukleriz?
MIUI Pro yu ben pek anlamadım mantığını. Herkes ayrı ayrı ücret ödeyerek mi kullanıyor yoksa birkaç kişi alıp da upload mu yapıyor ?
Bana da karışık gelmişti hocam. Bazı sitelerde de upload yapanlar da vardı. Yaptıkları romlar cidden fark eder mi bilemiyorum ama bence de sistemleri hataları. Teşekkür ederim açıklamalarınız için.Hocam galiba bağış yapanlara özel bir kimlik numarası tahsis ediliyor ve ilgili dosyalar sunuluyor ardından kurumdan sonra verilen kimlik numarasını sisteme giriyorsunuz ve kullanmaya devam ediyorsunuz. Yada kişiye özel dosya veriliyor. Sistemlerini bende pek anlamadım ama şahsen olumlu bulmadığım bir sistem ve yapılanma.
Hocam ben ayarlardan sistem guncellemsi dedigim de sisteminiz guncel diyor.11.1.3 sürüm.Xiaomi kendisi mi note 10 için yayınladı mı eu veya global
Sağ üstteki arama çubuğunu kullanarak arayabilirsiniz.Xiaomi kendisi mi note 10 için yayınladı mı eu veya global
Bana da karışık gelmişti hocam. Bazı sitelerde de upload yapanlar da vardı. Yaptıkları romlar cidden fark eder mi bilemiyorum ama bence de sistemleri hataları. Teşekkür ederim açıklamalarınız için.