Yardım Mi Note 10 Pro için Camera2 Apı nasıl aktifleştiririm?

davut61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Davut
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
3
Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi camera2 apı nasıl aktif hale getiririm. eu rom yüklü telefonda

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Son bir buçuk yılda çıkan modellerde api 2 açık olarak geliyor diye biliyorum ben.

Oyla:

davut61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Davut
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamerada 1080p 60 fps video kaydı var yalnız filmic pro gibi uygulama kurunca 60 fps desteği vermiyor. Üreticinin yorumlarında camera2 api den felan bahsediyordu ondan sordum. Bunun nedeni ne olabilir yada?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kamerada 1080p 60 fps video kaydı var yalnız filmic pro gibi uygulama kurunca 60 fps desteği vermiyor. Üreticinin yorumlarında camera2 api den felan bahsediyordu ondan sordum. Bunun nedeni ne olabilir yada?

Hocam filmic pro modele göre destek sağlar. Yani her özellik her modelde çalışmaz. Belki henüz vihaz modlinize uygun destekler sağlanmamış olabilir. Filmic Pro evaulator adlı uygulama ile cihazınızda hangi özellikkerin desteklendiğini görebilirsiniz.

Diğer Play store daki sıradan uygulamalar ise uyduruk ve baştan savma uygulamalardır bir iki istisna hariç. Birde Open camera ve Fotej Camera uygulamalarını deneyin.

Ayrıca Camera2 api probe adlı uygulama ile test edebilirsiniz cihazınızdaki api2 desteğini.

Oyla:
Üst Alt