- Adım
- Alper metin
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 5
Selamlar mi note 10 cihaz sahibiyim ve 3 haftadır kullanıyorum.Ana kamera ve 108mpx kamera modunda kamerayı 20-30cmden uzak bölgeye çevirdiğime ciddi aşırı bir bulanıklık oluşuyor.2x ve üstü yakınlaştırma yaptığımda görüntü gayet normal ama 1x olarak çekmeye çalıştığımda objeler tanınmayacak kadar bulanık.Bulanıkken karanlık ve aydınlık bölgelere ekrandan odaklama yapmaya çalıştığımda odaklamaya çalıştığım yerin ışığına göre ışık değişiyor ancak bulanıklık sabit kalıyor sanki önünde perde varmış gibi.Cihaz fiziksel zarar görmedi düşmedi sıvı ile temas etmedi neden böyle oldu anlamadım.
Cihazım Avrupa cihazı ve Avrupa sürümü ile geldi.Ota üzerinden 11.0.17 sürümü gelmişti ve güncellenmişti sonra bu sürüm geri çekildi.Ben sürümden kaynaklı olabilir diye bekledim ancak bugün gelen android 10 güncellemesi ile değişen bişey olmadı.
Sorun yazılımsal mı donanımsal gibi mi görünüyor.Ne yapmak gerekir? Olası lens değişikliğinde ne kadar ücret vermem gerekir?
Şimdiden teşekkürler.
Not:Aşağıda az önce çektiğim ana kamera örnek resmi paylaşıyorum.Resimde herhangi bir noktaya zoom yaptığımda netleşiyor ama 1x standarta geçince bulanıklık resimdeki gibi oluyor.Yakın çekim objelerde netlikle ilgili bir sıkıntı yok.
Cihazım Avrupa cihazı ve Avrupa sürümü ile geldi.Ota üzerinden 11.0.17 sürümü gelmişti ve güncellenmişti sonra bu sürüm geri çekildi.Ben sürümden kaynaklı olabilir diye bekledim ancak bugün gelen android 10 güncellemesi ile değişen bişey olmadı.
Sorun yazılımsal mı donanımsal gibi mi görünüyor.Ne yapmak gerekir? Olası lens değişikliğinde ne kadar ücret vermem gerekir?
Şimdiden teşekkürler.
Not:Aşağıda az önce çektiğim ana kamera örnek resmi paylaşıyorum.Resimde herhangi bir noktaya zoom yaptığımda netleşiyor ama 1x standarta geçince bulanıklık resimdeki gibi oluyor.Yakın çekim objelerde netlikle ilgili bir sıkıntı yok.