Yardım mi note 10 nite apk kuramıyorum

devilemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı global 12.0.2
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar merhaba öncelikle. xioami ailesine de bu foruma da bugün katıldım. yeni aldığım mi note lite model telefonumda apk kuramıyorum.
mesela youtube vanced kuruyorum açar açmaz durduruluyor hatası veriyor. İnstagram modlu kuruyorum bi de normal instagramı kurmaya çalıştığımda kuramıyorum modlu instagramı gerçek instagram olarak görüyor telefon

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
arkadaşlar merhaba öncelikle. xioami ailesine de bu foruma da bugün katıldım. yeni aldığım mi note lite model telefonumda apk kuramıyorum.
mesela youtube vanced kuruyorum açar açmaz durduruluyor hatası veriyor. İnstagram modlu kuruyorum bi de normal instagramı kurmaya çalıştığımda kuramıyorum modlu instagramı gerçek instagram olarak görüyor telefon
YouTube Vanced için bir sürü sürüm var uygun olanı seçmeniz gerekir. Instagram için de aynı şekilde 2 modu var birincisi orijinal ile yan yana kurulabilen sürüm ikincisi için orijinali kaldırmanız gerekiyor

Son düzenleme:
Oyla:

devilemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube Vanced için bir sürü sürüm var uygun olanı seçmeniz gerekir. Instagram için de aynı şekilde 2 modu var birincisi orijinal ile yan yana kurulabilen sürüm ikincisi orijinali kaldırmanız gerekiyor
anladım dediğiniz gibi oldu zaten instagramda orjinali kaldırınca kuruldu. vanced için 1 saaatir arıyorum doğru sürümü bulamadım
sizden ricam eğer doğru sürümleri biliyorsanız benimle paylaşır mısınız

Oyla:

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
anladım dediğiniz gibi oldu zaten instagramda orjinali kaldırınca kuruldu. vanced için 1 saaatir arıyorum doğru sürümü bulamadım
sizden ricam eğer doğru sürümleri biliyorsanız benimle paylaşır mısınız
Bu siteden indirip kurabilirsiniz nasıl yapacağınız vs hepsi yazıyor orijinal YouTube'u da devre dışı bırakabilirsiniz

Oyla:

devilemre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu siteden indirip kurabilirsiniz nasıl yapacağınız vs hepsi yazıyor orijinal YouTube'u da devre dışı bırakabilirsiniz
çok teşekkürler hallettim

Oyla:
Üst Alt