Yardım Mi note 10 lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhatozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de miui 12 ile pil sorununun geldiğini söylemiştim. Bu kez xiaomi mi note 10 lite cihazımda miui 12 ile gelen diğer hatalardan bahsetmek istiyorum. Sizlerde de varsa bu hatalar çözümünü bulabildiyseniz lütfen yardımcı olun.
1. Kayan bildirim sorunu : Her hangi bir uygulamadan bildirim geldiğinde aşağı kaydırıp tamamını okuyabiliyordum fakat artık aşağı kaydırma hiç olmuyor. Ayarlardan kayan bildirim kısmını açtım. Gereken tüm uygulamar için.
2. Game turbo ile oyun oynarken, istediğim uygulamayı yan tarafta küçük bir pencerede açabiliyordum. Şimdi uygulamaya tıkladığımda oyundan tamamen çıkıp uygulamaya giriş yapıyor.
3. Normal mesaj geldiğinde aşağı kaydırıp tamamını okumaya çalışıyorum fakat direk kayan pencere ve mesajlar uygulaması aynı anda açılıyor telefon kafayı yiyor. Kayan pencereyi tamamen kapatmak mümkün değil sanırım.
4. Daha önce de dediğim gibi bataryası 1 günü bile çıkaramıyor.
5. Sessiz moddayken bildirim geldiğinde titreşim çalışmıyor, özellikle bunu ayarladığım halde.

Yazınca öyle çok bişe gelmiyor ama hepsi birleştiğinde kullanıcı deneyimini berbat ediyor. Çözümleri bilen varsa, yardımcı olabilirse minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Miui 11 den 12ye geçtikten sonra hard reset atmadıysanız mutlaka hard reset atın ve cihazı ilk aldığınız gün gibi kurulumu yapın....

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bunlar da daha önce açmış olduğunuz aynı konular...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Daha önceki konularınızdan devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt