Yardım Mi note 10 lite Türk Telekom Wowifi sorunu

mazlumesen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
mi note 10
Meslek
e ticaret
Konular
13
Mi note 10 lite eu rom kullanıyorum. hattım turk telekom faturalı volte açtım Ama wowifi bir türlü açamadım lütfen bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum iyi forumlar.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Mi note 10 lite eu rom kullanıyorum. hattım turk telekom faturalı volte açtım Ama wowifi bir türlü açamadım lütfen bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum iyi forumlar.
Hocam bizim telefon Türk Telekom ile anlaşmalı değilmiş ben aramıştım Türk Telekomu. Anlaşmalı olduğu telefonlar sitesinde yazıyor. Ordaki herhangi bir telefona hattını tak ve volte veya vowifi
Hocam ben hem volteyi hem vowifi yi note 8 e hattımı takıp yaptım. Kendi telefonumda da ıkısının de kodlarını aktif ettim oldu. Forumda konu var oraya bakabılırsiniz.

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Cihazınız WoWifi ile uyumlu değil ise kullanamıyoruz maalesef. Önce o özellik var mı yok mu onu kontrol edin hocam.

Oyla:

Ckmckm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
vowifi ve volte var mi note 10 lite cihazda once kodlarla acmak sonrada iphone gibi telekomun destekledigi bir cihaza sim karti takip volte ve vowifi hizmetini acmaniz lazim

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
vowifi ve volte var mi note 10 lite cihazda once kodlarla acmak sonrada iphone gibi telekomun destekledigi bir cihaza sim karti takip volte ve vowifi hizmetini acmaniz lazim
Eğer cihaz destekliyorsa başka cihaza takmaya gerek yok ki kendi cihazından yapabilir o zaman

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Eğer cihaz destekliyorsa başka cihaza takmaya gerek yok ki kendi cihazından yapabilir o zaman
destekliyor fakat xiaomide anlaşmalı olduğu not 8,note 8pro ve bir iki telefon modeli var.o yuzden baska telefona takmaya gerek var

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
destekliyor fakat xiaomide anlaşmalı olduğu not 8,note 8pro ve bir iki telefon modeli var.o yuzden baska telefona takmaya gerek var
Note 8 pro da sadece volte mevcut ama note 8 i deneyebilir sırf bunun için ve romlar için note 8 e düşüş yapabilirim çok kararsızım

Oyla:
Üst Alt