Yardım Mi note 10 lite Rom Yardım

fenerist62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
akın
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar YD mi note 10 lite cihazım bi anda kapandı mi ekranında kapanıp açılıyor, daha öncede olmuştu anakart tamir gördü
fakat bu sefer yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. telefon çalışır vaziyette iken magisk uygulamasından bildirim geldi
rom düzenli çalışmıyor diye tarzı magisk uzerinden telefonu yeniden başlat kısmına bastım sonra bidaha açılmadı

bulunduğum konumdaki telefoncu yapamadı size sorum şudur telefonun fiziksel tuşları çalışmıyor bu haldeyken rom atmayı nasıl deneyebilirim
şahsen burdaki telefoncunun yanlış rom attığını ve açılmadığını düşünüyorum en azından içimde kalmasın deniyeyim diyorum şimdiden teşekkürler

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
61
merhabalar YD mi note 10 lite cihazım bi anda kapandı mi ekranında kapanıp açılıyor, daha öncede olmuştu anakart tamir gördü
fakat bu sefer yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. telefon çalışır vaziyette iken magisk uygulamasından bildirim geldi
rom düzenli çalışmıyor diye tarzı magisk uzerinden telefonu yeniden başlat kısmına bastım sonra bidaha açılmadı

bulunduğum konumdaki telefoncu yapamadı size sorum şudur telefonun fiziksel tuşları çalışmıyor bu haldeyken rom atmayı nasıl deneyebilirim
şahsen burdaki telefoncunun yanlış rom attığını ve açılmadığını düşünüyorum en azından içimde kalmasın deniyeyim diyorum şimdiden teşekkürler
Yan tuşlar çalışıyorsa FASTBOOT moda giriyorsa yapabilirsiniz bilgisayarınız varsa

Oyla:

fenerist62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
akın
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tuşlar çalışmıyor :(
pcden tuşlara erişebilecek bi yöntem varmıdır fastbootta

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Minimal ABD indirin : Minimal ADB and Fastboot v1.4.3 – Xiaomi Tools

Hata ayıklamayı açın, yetki verin ve aşağıdaki komutlardan istediğinizi girin.

adb reboot bootloader - fastboot modunda başlatma
adb reboot recovery - recovery modunda başlatma

Oyla:
Üst Alt