- Adım
- Deniz
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.1.1 Kararlı
- Telefon Modeli
- Mi Note 10 Lite
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaşlar selamlar. Xiaomi Mi Note 10 Lite'ı Miui 12'nin son sürümü ile güncel şekilde kullanıyorum fakat Miui 11'den Miui 12'ye geçince 1-2 yazılımsal hata ve batarya süresinde azalma söz konusu oldu. Garantiyi bozmayacak şekilde Miui 11'e dönebilir miyim ?
Yazılımsal hatalar ise şunlar.
1- Pencere içinde pencere özelliğini kullanırken ekranı sağlıklı şekilde kontrol edemiyorum (dokunmatiği zaman zaman algılamıyor, ekranda rastgele bir yere dokununca bazen minik pencere bir an kayboluyor ve rastgele bir yerlere tekrar basınca minik video oynatıcı tekrar gözüküyor, ardından minik pencereyi kapatınca pip özelliğinden çıktığım için her şey düzeliyor)
2- Instagram'da bazı yorumların cevapları başka yorumların cevaplarına da atılmış gibi gözüküyor.
Örnek:
Yorum--> Ahmet: Mehmet Merhaba
Cevap--> Mehmet: Ahmet aa merhaba abi.
Yorum-->Ali: Sezgin abi bu olayı çok seviyorum ya.
Not: Bootloader Kilidi için herhangi bir işlem yapmadım, kapalı diye biliyorum.
Yazılımsal hatalar ise şunlar.
1- Pencere içinde pencere özelliğini kullanırken ekranı sağlıklı şekilde kontrol edemiyorum (dokunmatiği zaman zaman algılamıyor, ekranda rastgele bir yere dokununca bazen minik pencere bir an kayboluyor ve rastgele bir yerlere tekrar basınca minik video oynatıcı tekrar gözüküyor, ardından minik pencereyi kapatınca pip özelliğinden çıktığım için her şey düzeliyor)
2- Instagram'da bazı yorumların cevapları başka yorumların cevaplarına da atılmış gibi gözüküyor.
Örnek:
Yorum--> Ahmet: Mehmet Merhaba
Yorum-->Ali: Sezgin abi bu olayı çok seviyorum ya.
Not: Bootloader Kilidi için herhangi bir işlem yapmadım, kapalı diye biliyorum.