Yardım mi note 10 lite ghost scren problemi

sekoman06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
iphone7
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhabalar ilk defa bir xiaomi kullanmak istiyorum.Tercihimi mi note 10 lite cihazından yana kullanmak istiyorum.Fakat ghost screen sorunuyla karşılarışırım diye korkum var.Daha önce s8 kullandım 2 ay sonra bu sorunu yaşadım.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var başına gelen varmı.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Ghost screen olayı aşırı ekran parlaklığı kullanımı sonrası çıkan bir sorun genel olarak hocam.
Her cihazda olabilir bu sorun oyunlarda 60fps üstü sorun yok olabilir telefon ekran ışığı aşırı yüksek şekilde kullanılıp cihaz ısındıkça tamamen şans diyorum şu ana kadar hiç yaşamadım ama ghost screen olabilir.
Yinede tercih size kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantili cihaz olursa servis sorunu çözecektir.
1 yılı geciktir note 8 pro kullanmaktayim pubg vs 60 FPS şu ana kadar sıfır sıkıntı bataryada veya ekranda herhangi bir sorun yok

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Ghost screen olayı aşırı ekran parlaklığı kullanımı sonrası çıkan bir sorun genel olarak hocam.
Her cihazda olabilir bu sorun oyunlarda 60fps üstü sorun yok olabilir telefon ekran ışığı aşırı yüksek şekilde kullanılıp cihaz ısındıkça tamamen şans diyorum şu ana kadar hiç yaşamadım ama ghost screen olabilir.

1 yılı geciktir note 8 pro kullanmaktayim pubg vs 60 FPS şu ana kadar sıfır sıkıntı bataryada veya ekranda herhangi bir sorun yok
Dedıgı sey amoled ekran yanı note 8 prodan orneklendırme yapmak bıraz yanlıs olur

merhabalar ilk defa bir xiaomi kullanmak istiyorum.Tercihimi mi note 10 lite cihazından yana kullanmak istiyorum.Fakat ghost screen sorunuyla karşılarışırım diye korkum var.Daha önce s8 kullandım 2 ay sonra bu sorunu yaşadım.Bu konuyla ilgili bilgisi olan var başına gelen varmı.

Hocam bende samsung amoled ekranlarda yasamıstım sıfır alıp duzgun duzenlı kullanımda uzun solukta bısı olucagını dusunmuyorum sana burada tecrube bılgısı verebılecek bırısıde cıkmaz dıye dusunuyorum cıhaz yenı kullanam cok fazla var fakat sorun yasıyan cıkmadı bıkac kronık sorunu var 10 lıte nın onun yerıne 10T falan dusınenız dahabıyı olur

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Ghost screen olayının parlaklık ile alakası yok hocam. Ben her zaman yarı veya düşük parlaklıkta kullanan biriyim. Note 7 cihazımda 2 - 3 ay geçmeden ghost screen başladı chazda oyun bile oynanmıyordu. Amoled ekranda da Ghost screen olabiliyor. Hatta Bir iki Note 10 lite da Ekrandan Çizgi geçmeye bile başlamış. Tıpkı eski S6 S7 edge de olduğu gibi.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Ghost screen olayının parlaklık ile alakası yok hocam. Ben her zaman yarı veya düşük parlaklıkta kullanan biriyim. Note 7 cihazımda 2 - 3 ay geçmeden ghost screen başladı chazda oyun bile oynanmıyordu. Amoled ekranda da Ghost screen olabiliyor. Hatta Bir iki Note 10 lite da Ekrandan Çizgi geçmeye bile başlamış. Tıpkı eski S6 S7 edge de olduğu gibi.
Yüksek ışıgin ghost screen sebep olmasını bir çok türk yabancı forumda araştırma yapmıştım hocam
Note 8 pro almadan önce geneli alakası yok dediğiniz sebeplerden kaynaklı olmuş ama başıma gelmediği için çok bilmişlik yapmicam hocam

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Yüksek ışıgin ghost screen sebep olmasını bir çok türk yabancı forumda araştırma yapmıştım hocam
Note 8 pro almadan önce geneli alakası yok dediğiniz sebeplerden kaynaklı olmuş ama başıma gelmediği için çok bilmişlik yapmicam hocam
Doğru Haklısınız ancak demek istediğim yüksek parlaklık olmadan da oluşabilir sorun ve bu tamamen tianma panellere özgü bir sorun

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Mi note 10 lite cihazı 6-7 ay önce çıkmış olsa da aynı ekranı kullanan mi note 10 ve pro modellerinde ghost screen olmuş mu onu araştırabilirsiniz. Çünkü o cihazlar uzun zamandır piyasada. Samsunglarda ghost screen olmasının sebebi parlaklık değerinin çok yüksek olması ve o yükseklikte oyun oynama gibi işlemlerde ekranda kalıcı izler oluyor. Mi note 10 lite'ın parlaklığı 500 nit, samsunglar gibi 800 nitlere çıkmıyor bu da ghost screen ihtimalini azaltıyor.

Oyla:
Üst Alt