Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Config dosyasını zipten çıkarın. Downloads/AGC 8.4/Configs içine yerleştirin.
Oluyor, root ile bir bağlantısı yok.Rootsuz telefona da oluyor mu bu?
teşekkürlerOluyor, root ile bir bağlantısı yok.
hocam burada hangisini indireceğim?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O dosyaların hepsi aslında aynı kamera uygulaması. Başka gcamlerle çakışmasın, hata vermesin diye farklı imzalanmış dosyalar. Herhangi biri olur.teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam burada hangisini indireceğim?
Config dosyasini atmam gereken konumu bulamiyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kamera uygulamasını açın ve config backup yapın. Yani olan ayarları yedekleyin. Program klasörü oluşturur, siz de o klasöre dosyayı kopyalarsınız.Config dosyasini atmam gereken konumu bulamiyorum
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaşım için teşekkürler. Verdiğiniz linkteki sürümden sonra yeni versiyonu çıkmış. Ben de onun linkini bırakayım. Dikkatimi çeken şu sorun çözülmüş. Sizin paylaştığınız versiyonda çekilen fotoğrafın boyutunu belirlediğimiz ayar, seçtiğimiz seçeneği kaydetmiyordu. Dolayısıyla en yüksek çözünürlükte fotoğraf çekiyordu. Ben düşük çözünürlükte fotoğraf çekmeyi tercih ediyorum, dosya boyutu ve internete yükleme açısından. Yeni versiyonda bu sorunu çözmüşler. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir