- Adım
- Ömer faruk
- Cihazım
- Mi note 10 lite
- Konular
- 4
Böyle iz belirdiği anda piksel testini açıyorum aynı iz orada da gözüküyor. Siyah renk deil koyu gri renkte. Ancak belirli bir süre sonra kayboluyor.Amoledlerse siyah arka plan çok verimli degil yanlis hatirlamiyorsam. Biraz daha takibini yap bakalım nasil bir sonuçla karsilasacaksin
Olduğu zaman deneyeceğim. Çok teşekkürler. Eğer ekran görüntüsünde yok ise sorun ne olabilir ?İz çıktığı anda ekran görüntüsü alın, eğer ekran görüntüsüne yansıyorsa yazılımsaldır, işiniz kolaydır, ama yok ekran görüntüsünde iz yoksa o zaman ekranınızda donanımsal sıkıntı vardır.
Ben telefonu ilk aldığımda dokunmatik takılmalar yapıyordu. Ekranı açıp kapatınca düzeliyordu. Hata yaptım o zaman servise goturmedim. Ve sorun kayboldu. Acaba telefonun ekranında donanımsal bir sıkıntımı var. Şimdi bu izler beni iyice kuşkulandırdı.Ghost screen olsa ekranda sürekli olarak göze batacak şekilde kendisini belli eder. Ya başka bir donanım hatası var (ekran soketi, panelin alt kısımları gibi) yada yazılımsal bir sorun gibi görünüyor.